Novosti Sport Događanja

Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci

24.08.2017. / Sportska redakcija

-Poanta je da djeca uživaju što više u košarci i da rade što napornije mogu. Formula je vrlo jednostavna i siguran sam da će ova djeca pod vodstvom Silvija Jenkača i Hanija Istanbulija napredovati i uživati u košarci- poručio je jutros polaznicima Ljetne škole košarke Damjan Rudež koji je i glavni pokrovitelj cijele ove košarkaške priče.

Pozivu trenerskog dvojca, Silvija Jenkača i Hanija Istanbulija odazvalo se pedesetak polaznika koji će u naredna tri dana imati treninge, a nastavak Ljetne škole s mlađim polaznicima je već sljedećeg četvrtka s mlađim polaznicima.

-Cilj nam je da mladim goričkim košarkašima upotpunimo ljeto i da ih se uvede u novu sezonu. Nadam se da smo dovođenjem Damjana neke i dodatno motivirali na bavljenje košarkom- poručio je trener Silvije Jenkač.

Upravo je Jenkač, koji je Damjana uveo u svijet ozbiljne košarke i najzaslužniji za Rudežov ponovni dolazak u Veliku Goricu jer upravo u goričkom dresu Rudež je napravio prve seniorske korake nakon čega mu je karijera krenula uzlaznom putanjom koja ga je na kraju odvela i do NBA lige gdje će u narednoj sezoni nositi dres Orlando Magica.

-Jako sam uzbuđen zbog svega ovoga jer na ovaj način mogu vratiti barem dio onoga što sam ja dobio od trenera Jenkača i velikogoričke košarke. Sada se sve lijepo poklopilo i sretan sam što smo svi ovdje i što je odaziv djece ovako velik- zaključio je Rudež koji je svakog polaznika kampa nagradio prigodnom majicom s logom NBA lige.

Galerija slika

Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci Damjan Rudež: Djeca trebaju uživati u košarci

Podijeli