Novosti Sport Događanja

Uoči Zagreba Udarnik doveo Božu Karamatića

25.08.2017. / Sportska redakcija

Trećeligaški start s nestrpljenjem se očekuje u Kurilovcu gdje novopečeni član 3. HNL Zapad, Udarnik sutra ugošćuje nekadašnjeg prvoligaša iz Kranjčevićeve ulice, Zagreb. Upravo su Pjesnici uz prošlogodišnjeg prvaka, Vinogradar i najveći favoriti ovogodišnje lige koja je odlukom HNS-a pet do 12 proširena na 18 klubova, kako bi se spasilo Zagorec od ispadanja u 4. NL Središte Zagreb.

Trener Damir Biškup i njegov prvi suradnik Jurica Šimir odradili su sve zacrtano što kod svih u klubu pobuđuje nadu u dobru i uspješnu jesen zbog čega se sutrašnji susret na SRC-u Kurilovec dočekuje s velikim nestrpljenjem.

-Renomirani suparnik, no mi ne osjećamo nikakav pritisak. Ozračje oko kluba je pozitivno i jedva čekamo da dečki istrče na teren. Zagreb je favorit, no mi ćemo im pokušati pomrsiti račune. Vjerujem i dečke i stručni stožer koji će dati sto posto svojih mogućnosti, zbog čega pozitivan rezultat siguran sam neće izostati- kaže sportski direktor Udarnika, Darko Janječić- Žica.

Uoči susreta koji se u Kurilovcu igra od 17,30 sati u Kurilovec je sinoć sletjelo još jedno novo ime koje će zasigurno zaoštriti konkurenciju u sredini terena. Riječ je o iskusnome Boži Karamatiću koji pravo nastupa ima od drugog kola u kojem Udarnik u srijedu gostuje u Sisku kod Segeste.

-Vjerujem kako smo njegovim dolaskom završili prijelazni rok. Tražili smo iskusnog igrača i vjerujem da smo ga pronašli. Želimo biti ozbiljni i pri vrhu Treće lige i vjerujem kako ćemo u tome i uspjeti- zaključio je Janječić.

Podijeli