Novosti Sport Događanja

Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb

26.08.2017. / Sportska redakcija

Nekadašnji prvoligaš i prvak Hrvatske iz Kranjčevićeve ulice pao je u Kurilovcu. Dražen Medić i njegov stručni stožer nastavili su sa serijom loših rezultata nekada priznatog i cijenjenog zagrebačkog kluba koji je danas na startu 3. HNL poražen od Udarnika koji je do pobjede od 2:1 stigao pogotkom u 90. minuti.

Kurilovečkim junakom ispostavio se tako Tomislav Horvat koji je postigao pobjednički zgoditak. Prije nego li je Horvat uzeo loptu, domaći vratar Domagoj Kranjčec bio je uvjeren kako će Horvatova lopta odsjesti u mreži. I bio je u pravu, jer je Horvat iz slobodnog udarca s nekih dvadesetak metara efektno pogodio za erupciju oduševljenja na domaćoj klupi, dok su gosti ostali u šoku i nevjerici.

-Mi možda od početka nismo igrali onu svoju igru, možda smo se i prepali, no na svu sreću sreća nas je na kraju malo i pomazila. Bitno je i da kada nisi pravi i u najboljem izdanju da pobijediš, a moji su igrači upravo to napravili. Nadm se da će nam sada kada smo probili led biti lakše- izjavio je na kraju utakmice domaći trener Damir Biškup.

Uz Horvata, od novopridošlih igrača sjajnu su partiju pružili i stoper Mislav Čunčić te mladi Marijan Grdenić, koji je opravdao riječi sportskog direktora Darka Janječića Žice koji je još ranije ustvrdio kako je upravo on otkriće ovih priprema.

Iako su se domaći igrači u 17. minuti našli u rezultatskom minusu nakon zgoditka Filipa Matijaševića, nisu se predali niti klonuli duhom. Uspjeli su tik pred odlazak na odmor stići do izjednačenja preko Nikole Brajka, da bi im konačna nagrada za trud i zalaganje stigla u 90. minuti. Ljepši prvenstveni start u Kurilovcu se nije mogao poželjeti, još kad bi se u srijedu nešto donijelo iz Siska sreći ne bi bilo kraja.

3. HNL- ZAPAD, 1. KOLO
NK UDARNIK – NK ZAGREB 2:1 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Matijašević (17), 1:1 Brajko (44), 2:1 Horvat (90)
NK UDARNIK: Kranjčec, Čunčić (od 79. Šimić), Ladović, Kovačić, Brajko, Hodak (od 70. Pralas), Kelava, Čolić, Grdenić, Lučić (od 46. Horvat), Džaja. TRENER: Damir Biškup
NK ZAGREB: Lovrić, Hasan (od 74. Pavlic), Jurendić, Vinski, Pintarić, Matijašević, Regović, Jurak, Kauzlarić (od 84. Samodol), Tokić (od 66. Jokić), Patafta. TRENER: Dražen Madunović

Galerija slika

Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb Udarnik pogotkom u 90. minuti srušio Zagreb

Podijeli