Novosti Sport Događanja

Poznati polufinalisti Pavličićevog memorijala

26.08.2017. / Sportska redakcija

Olimpija i Zagreb iz skupine A te Varaždin i Ferencvaroš iz skupine B izborili su sutrašnju završnicu prvog memorijalnog turnira Dubravko Pavličić koji se u organizaciji Planeta nogomet i Nogometnog kluba Ban Jelačić odigrava na igralištu u Vukovini gdje će se održati i sutrašnja završnica.

-S ova dva dana mogu biti itekako zadovoljan. Gledali smo odličan i efikasan nogomet. Svi sudionici izrazili su svoje zadovoljstvo, kao i gledatelji kojih se skupilo u pozamašnom broju. Vjerujem kako će i sutrašnja završnica proteći u takvom tonu- ispričao nam je glavni organizator Branko Pavlica.

U prvom polufinalu od 14,30 sati sastaju Olimpija i Ferencvaros, dok od 15,30 igraju Varaždin i Zagreb. Uoči utakmica za plasman na teren će istrčati i veterani Dinama i Gorice za koju će zaigrati i neki od Dubravkovih prijatelja koji su bili dio njegove generacije dok je igrao u Radniku.

REZULTATI DANAS ODIGRANIH UTAKMICA
Lokomotiva-Ferencvaros 0:2, Ban Jelačić-Zagreb 1:5, Hajduk-Olimpija 0:3, Gorica-Varaždin 0:8, Varaždin-Lokomotiva 2:0, Gorica-Ferencvaros 1:4, Zagreb-Hajduk 0:0, Ban Jelačić-Olimpija 0:4

Podijeli