Novosti Sport Događanja

Gorica se osladila u Šibeniku

27.08.2017. / Sportska redakcija

Najavljivao je uoči jučerašnjeg susreta na Šubićevcu trener Gorice, Dean Klafurić pobjedu koju je njegova momčad i ostvarila. Šibenik je pobijeđen s 2:1 i na konto Gorice sjela su prva tri ovosezonska boda.

Do pobjede je Gorica stigla u nastavku. Poveli su preko Dinka Matoševića, izjednačenje domaćinu donio je Maleš, da bi pogodak vrijedan pobjede i tri boda postigao Ante Radoš.

-Dominirali smo i zasluženo smo pobijedili. Pobjeda izgleda teža nego što to pokazuje rezultat. Trebali smo sve riješiti u prvom dijelu, no kako smo u napadu premladi osjetio se taj pritisak zbog čega smo brzali u nekim situacijama. No, na kraju je sve sjelo na svoje mjesto- o dojmovima sa Šubićevca će trener Gorice, Dean Klafurić.

Ovom pobjedom nakon nesretnog gubitka bodova u prvom kolu, svima je zasigurno pao kamen sa srca, te je ova pobjeda veliki poticaj za dalje. Mjesta pretjeranom slavlju nije bilo jer u Gorici već u srijedu gostuje Dugopolje.

-Ovo je veliko bogatstvo za našu mladu momčad koja je u stvaranju. Ovime smo dobili samopouzdanje i dodatno iskustvo. Euforije ne smije biti jer nas čeka još dosta posla- kaže Klafurić koji je tijekom tri odigrana susreta u vatru gurnuo čak četvoricu mladih igrača (Povoljnjak, Mandura, Čurek, Rajić) koji su debitirali u onoj pravoj seniorskoj konkurenciji.

Podijeli