Novosti Sport Događanja

Rezultati utakmica: Gradići slavili na Zvrniku

27.08.2017. / Sportska redakcija

Nakon nogometaša Gorice, ovog su vikenda na teren istrčali i preostali turopoljski predstavnici koji su natječu u trećeligaškoj, četvrtoligaškoj i županijskoj konkurenciji.

Prvi klub Turopolja, Gorica iz Šibenika se vratila s tri boda nakon pobjede od 2:1. Istim je rezultatom Udarnika u Kurilovcu nokautirao bivšeg prvaka države, Zagreb.

Tijekom današnjeg je dana odigrano nekoliko zanimljivih susreta, a najviše pažnje privukao je onaj na Zvrniku između domaćeg Poleta i Gradića. Uspješniji su bili gosti koji su zgoditkom kapetana Ivana Rajića slavili s 1:0.

U prvom kolu Jedinstvene županijske lige od turopoljskih su predstavnika uspješni bili Klas i HNK Gorica II koji su svladali Sloga SU-ZU i Laduč. Lukavec je poražen u Rakovcu, dok je Lomnica još u petak nastradala u susretu protiv Rugvice.

U Prvoj županijskoj ligi odigrana su dva turopoljska derbija; Mraclin je u Novoj grabi remizirao protiv Bune odigravši 1:1, dok je Dinamo Hidrel s 1:0 slavio protiv Meštrice. Bodove je još osvojio i Turopoljac koji je u pravoj golijadi s 4:3 pobijedio Oborovo 74.

REZULTATI
2. HNL, 2. KOLO
HNK ŠIBENIK – HNK GORICA 1:2

3. HNL, 1. KOLO
NK UDARNIK – NK ZAGREB 2:1

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 1. KOLO
NK POLET – NK GRADIĆI 0:1

JŽNL, 1. KOLO
NK RAKOVEC – NK LUKAVEC 2:1
NK KLAS – NK SLOGA SU-ZU 3:2
NK LOMNICA – NK RUGVICA 2:6
HNK GORICA II – NK LADUČ 4:2

1.ŽNL, 1. KOLO
NK MRACLIN – NK BUNA 1:1
NK DINAMO HIDREL – NK MEŠTRICA 1:0
NK TUROPOLJAC – NK OBOROVO 74 4:3
NK BRCKO – NK BAN JELAČIĆ 1:0

Podijeli