Novosti Sport Događanja

Tri boda iz Buševca Gradići žele potvrditi protiv Save

29.08.2017. / Sportska redakcija

U turopoljskom derbiju 4. NL Središte Zagreb nogometaši Gradića na Zvrniku su došli do tri boda nakon minimalne pobjede od 1:0 koju im je osigurao kapetan Ivan Rajić.

Ušla je momčad trenera Tomčića itekako oslabljena u ovaj susret jer zbog ozljeda nije mogao računati na ovoljetna pojačanja Igora Hajduka i Marka Župetića. Uz to, zbog zdravstvenih problema zbogom nogometu morao je reći Siniša Ferenček. Peh za pehom udarao je momčad Gradića koja je uz to ispala i iz Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije nakon poraza u Križu od Sloge.

-Prvenstvo pohvala mojim igračima koji su se nakon poraza u Križu digli i u jednoj borbenoj utakmici uzeli bodove. Pobjeda i bodovi na startu jako su važni, tu prvenstveno mislim na uvodnih pet utakmica u kojima je bitno uzeti što više bodova. Međutim, u nogometu ne možeš ništa garantirati te treba ići iz utakmice u utakmicu- priča strateg Gradića, Zoran Tomčić.

Nova prvenstvena runda već je sutra kada u Gradićima gostuje Sava iz Strmca Samoborskog koja je na startu svladala bivšeg trećeligaša iz Stupnika. Bodovi iz Buševca dobili bi još više na cijeni ukoliko bi se i sutra dohvatilo nešto.

-Ja sam pobjedu očekivao i u Buševcu jer sam znao da smo kvalitetniji od njih. Naravno da i sutra očekujem tri boda, no neću biti nezadovoljan ako osvojimo i jedan jer nas očekuje teška i tvrda utakmica koju će odlučiti jedan gol- kaže Tomčić.

Konkurencija u momčadi dodatno je pojačana dolaskom Gršića iz Udarnika.

Podijeli