Novosti Sport Događanja

HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote

31.08.2017. / Sportska redakcija

Ostala su još tri dana do subotnje povijesne europske utakmice rukometaša Gorice u nekom europskom natjecanju. Sudeći prema sinoćnjim reakcijama s treninga, ali i sastanka Uprave stvorena je pozitivna atmosfera na čijim krilima počiva optimizam i vjera u pozitivan rezultat.

U preostala dva dana trener Hrvoje Pekera s momčadi će odraditi još dva lakša treninga. Prvi je večeras u Srednjoškolskoj dvorani, gdje je postavljena nova rasvjeta koja će biti od koristi za sve sportske kolektive koji se koriste dvoranom.

-Zagrijavanje za europski debi odradili smo dobro. Odigrali smo pet pripremnih utakmica, većinom s lakšim suparnicima, dok smo za kraj ostavili susret protiv Dubrave koja također igra EHF Kup. Radilo se dobro i maksimalno ozbiljno te svi jedva čekamo tu subotu- kaže nam trener Pekera.

Možemo igrati s njima

Polva Serviti u Gorici se dočekuje s respektom jer se radi o momčadi koja već deset godina igra europske kupove. Bez obzira na to iskustvo više, nisu nepremostiva prepreka.

-Šteta što prvu utakmicu igramo doma. Bilo bi nam lakše da smo u gostima, pa da ih bolje upoznamo. Imamo neke snimke i iz njih se vidi kako se možemo nositi s njima. Naglasak će biti na obrani, odreagiramo li tu kako treba, otvorit će nam se prostor za lagane pogotke iz kontri i polukontri- objašnjava trener Pekera i naglašava:

-Pobjeda mora ostati u Velikoj Gorici, kako bi nam u uzvratu bilo lakše.

Složna Uprava odradila sve zahtjeve

Odmah s terena odjurio je trener, koji je ujedno i tajnik kluba na završni sastanak Uprave. Predsjednik Neven Karas i njegovi prvi suradnici imali su posljednjih tjedana pune ruke posla. Sve zahtjeve koji su stavljeni pred njih od onih financijskih pa do organizacijskih uspješno su odradili. 

Kažu, preostalo im je samo da uživaju u europskoj premijeri svoga kluba na koju pozivaju sve sportske prijatelje, jer subotnja utakmica rukometaša Gorice i gostiju iz Estonije je prva službena utakmica nekog goričkog muškog kolektiva u Europi.

Galerija slika

HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote HRK Gorica: Radna i pozitivna atmosfera uoči subote

Podijeli