Novosti Sport Događanja

Lukavec preko Sloge do prve pobjede

02.09.2017. / Sportska redakcija

Nakon poraza na otvaranju sezone u Rakovcu nogometaši Lukavca svojim malobrojnim gledateljima danas su podarili pobjedu. Na domaćoj premijeri Lukavčani su s 4:2 svladali Sloga SU-ZU iz Orešja.

U susret su obje momčadi ušle bez nekoliko vrlo važnih karika, no izgleda kako se to manje osjetilo u igri domaće momčadi koja je osvojila prve ovosezonske bodove. U prvom dijelu domaću je momčad u vodstvo doveo Bruno Augustić, da bi pokisli gledatelji u nastavku vidjeli još pet pogodaka, tri od strane domaće momčadi te dva gostujuća. Još jednom se među strijelce upisao Augustić, a uz njega mrežu gostiju iz Orešja zatresli su i Mario Skorin te Paško Ivić. Isključen Marka Grdenića, gosti su u finišu susreta s dva pogotka uspjeli ublažiti poraz.

-Bili smo relativno dobri te me to raduje. Dižemo se u igri, a to daje optimizam za nastavak prvenstva- nakon utakmice će trener Lukavca, Siniša Mioković.

Inače, Lukavec u nastavak prvenstva ulazi jači za Britveca koji pravo nastupa ima u srijedu kada Lukavec gostuje u Bedenici kod Strmca.

Galerija slika

Lukavec preko Sloge do prve pobjede Lukavec preko Sloge do prve pobjede Lukavec preko Sloge do prve pobjede Lukavec preko Sloge do prve pobjede Lukavec preko Sloge do prve pobjede Lukavec preko Sloge do prve pobjede Lukavec preko Sloge do prve pobjede

Podijeli