Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Gorica slavila u Novigradu

03.09.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice ostvarila su i treću uzastopnu prvenstvenu pobjedu nakon što su danas slavili u Novigradu gdje su istoimenom domaćinu nanijeli prvi poraz ove sezone. za veliku pobjedu goričkog sastava pobrinuo se Adrian Zenko koji je pobjednički zgoditak postigao u 79. minuti susreta.

Udarnik u susretu protiv Dugog Sela nije nastavio niz. Gosti predvođeni iskusnim strategom Milivojem Bračunom u završnici susreta slomili su otpor domaćina porazivši ga s 3:0.

Četvrtoligaši su imali polovičan uspjeh; Gradići su slavili u Stupniku, dok je Polet danas poražen s 2:0 od Mladosti iz Zaboka.

Lukavec je jedina momčad koja je upisala pobjedu u drugom kolu Jedinstvene županijske lige. Lukavčani su jučer s 4:2 svladali Sloga SU-ZU. Bod je osvojio Klas koji je u Rugvici odigrao 4:0, dok u Lomnica i HNK Gorica II doživjeli poraze. Laduč je Lomnicu porazio s 3:0, dok je mlada momčad Gorice poražena u Bistri od istoimenog domaćina s 2:0.

Na terenima prve županijske lige igrana su dva lokalna derbija; Buna je na domaćem travnjaku s 2:0 svladala Ban Jelačić, dok je Dinamo Hidrel u Obrezini s 3:0 bio bolji od Mladosti. Tri boda s gostovanja donosi Turopoljac koji je u Lonjici s 3:2 nadigrao domaću Lonju. Meštrica je u Gornjoj Lomnici s 4:0 porazila Brcko. U susretu između Vatrogasca i Kloštra (3:3) nije bilo pobjednika, dok je Mraclin doma poražen od Save (1:3).

REZULTATI
2.HNL, 4. KOLO
NK NOVIGRAD – HNK GORICA 0:1

3. HNL, 3. KOLO
NK UDARNIK – NK DUGO SELO 0:3

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 3. KOLO

NK POLET - NK MLADOST (Z) 0:3

NK STUPNIK - NK GRADIĆI 1:2

JŽNL, 2. KOLO
NK LUKAVEC – NK SLOGA SU-ZA 4:2
NK RUGVICA – NK KLAS 4:4
NK LADUČ – NK LOMNICA 3:0
NK BISTRA – HNK GORICA II 2:0

1. ŽNL, 2. KOLO
NK BUNA – NK BAN JELAČIĆ 2:0
NK MLADOST – NK DINAMO HIDREL 0:3
NK LONJA – NK TUROPOLJAC 2:3
NK VATROGASAC – NK KLOŠTAR 3:3
NK MRACLIN – NK SAVA 1:3
NK MEŠTRICA – NK BRCKO 4:0

Podijeli