Novosti Sport Događanja

Obećavajuć start nogometaša Bune

05.09.2017. / Sportska redakcija

Novo prvenstvo Prve županijske lige nogometaši Bune otvorili su s četiri boda. Lijep je to učinak za momčad trenera Miroslava Lukinića koja nije imala nimalo lagane protivnike na otvaranju nove sezone.

Nakon remija u Novoj grabi, gdje su bez troboda ostali u posljednjim trenucima susreta, u nedjeljnom susretu pred svojim navijačima Buna je s 2:0 zgodicima Marija Starčevića i Jurice Ruklića svladala Ban Jelačić.

-U nedjelju smo stvarno odigrali jednu lijepu i pravu utakmicu. Nadigrali smo ih u potpunosti- o susretu protiv vukovinskih banova će trener Bune Miroslav Lukinić.

U odnosu na većinu momčadi iz lige Buna je zadržala kompletnu momčad na okupu. S obzirom na raspoloživi igrački kadar jedina želja je što bezbrižnija plovidba ligom.

-Odradili smo nešto lošije pripreme, no kvaliteta naših igrača nije upitna. Protiv nas nikome na domaćem travnjaku neće biti lako. Kada bi sve to bilo malo ozbiljnije pomrsili bi mi račune svima, ovako očekujem da budemo u zlatnoj sredini što će nas sve razveseliti. No, to prvenstveno ovisi o igračima- kaže Lukinić.

Već sutra pred igračima Bune novi je veliki izazov jer ih očekuje gostovanje u Sop Hruščici kod momčadi Save koja je prvenstvo otvorila s dvije pobjede.

Podijeli