Novosti Sport Događanja

Josip Sesar nametnuo žestoki ritam

06.09.2017. / Sportska redakcija

Iza košarkaša Gorice dva su tjedna priprema. Trenira se dva puta tjedno; ujutro je na rasporedu kombinacija trčanja i teretane dok se u popodnevnim satima trenira u Gradskoj sportskoj dvorani.
Trener Josip Sesar zadovoljan je odrađenim u ovih petnaestak dana, a od sljedećeg tjedna započinje i uigravanje kroz prijateljske utakmice.

-Polako se kompletiramo, ovih dana trebao bi nam doći igrač na pozicija krila i krilnog centra. Ne želimo dovoditi prinove, već igrače koji će nas pojačati. Osim toga, pripremama su priključena i dvojica igrača iz omladinskog pogona, Šipušić i Mikolaš, jer ovaj je bazen širok i trebamo dati priliku tim igračima- kaže Josip Sesar.

Posljednjih dana mnogo se govori upravo o omladinskom poginu iz kojeg su otišli treneri Silvije Jenkač i Hani Istanbuli. Želeći stati svakojakim komentarima na kraj Darko Novak nas je obavijestio kako mjesta panici nema, te da klub i dalje najnormalnije radi.

-Formiramo natjecateljske ekipe i najnormalnije radimo. Naš je cilj sve podići na jednu novu razinu. Novi trener u klubu zadužen za rad s kadetima i juniorima je Zvonimir Perić, a vjerujte mi bit će još dobrih vijesti- informirao nas je Darko Novak.

Podijeli