Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice spremni za uzvrat u Estoniji

06.09.2017. / Sportska redakcija

Uoči subotnjeg uzvrata u Estoniji u redovima HRK Gorice vlada zadovoljstvo i ponos. Organizacija prve utakmice odrađena je na visokom nivou o čemu svjedoče pisma zahvale od sudačkog dvojca iz Azerbejdžana, te delegata iz Bosne i Hercegovine koji nisu imali niti jednu primjedbu na organizaciju utakmice.

Nakon slobodne nedjelje u ponedjeljak je započela priprema uzvratnog susreta, a igrače su na kraj treninga kako bi im čestitali na dobroj predstavi došli pozdraviti predsjednik Neven Karas, kao i velika većina Uprave.

-Imamo aktivan rezultat i na njemu gradimo svoju šansu za prolazak koju svakako da imamo. Tamo nam neće biti nimalo lako, no uspjeli smo ih snimiti te se sada pripremamo za to. Najbitnije je da spriječimo njihovu kontru i polukontru, ali i da ubrzamo loptu u napadu. Vjerujem da će igrači znati odgovoriti na ono što ću tražiti od njih- kaže trener Hrvoje Pekera.

Put Estonije rukometna delegacija koja broji 28 članova kreće sutra u podne. Uz 14 igrača, stručni stožer, kompletnu Upravu predvođenu predsjednikom Nevenom Karasom bit će i gradonačelnik Dražen Barišić te njegov zamjenik Ervin Kolarec. Zahvaljujući Upravi HRK Gorice put Estonije kreće i novinar VGdanas koji će pratiti svaki korak naše delegacije koja na parket dvorane u Polvi istrčava u subotu u 18 sati.

Podijeli