Novosti Sport Događanja

HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice

08.09.2017. / Ivana Ćurić

Gorička rukometna delegacija stigla je sinoć na krajnju destinaciju estonske avanture, grad Polvu gdje ih sutra očekuje uzvratna utakmica prvog kola EHF Kupa.

Sama utakmica dočekuje se u pozitivnom i vedrom ozračju. Rezultatskog pritiska nema, i upravo u tome Goričani vide najveću prednost.

-Ovo je jedan lijep izlet, no mi smo došli odigrati ozbiljnu utakmicu i pokušati ispisati još jednu lijepu klupsku stranicu- rekao je trener Pekera.

Pozitivno razmišlja i sportski direktor Drago Kovačević.

-Dečki se trebaju opustiti i uživati. Siguran sam kako rezultat neće izostati- poručio je sportski direktor Kovačević.

Podršku
Goričanima dali su i saborski zastupnici Miro Kovač i Joško Klisović koji su bili zajedno s njima na letu Zagreb-Varšava-Tallinn. Sutrašnja utakmica na rasporedu je u 18 sati, a parket dvorane danas će u istom terminu isprobati i Goričani kojima ce to biti posljednji trening uoči utakmice.


Galerija slika

HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice HRK Gorica: Pozitivna i vesela atmosfera uoči utakmice

Podijeli