Novosti Sport Događanja

DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima

11.09.2017. / Ivana Ćurić

Ženska ekipa mladeži Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kuče i muški pomladak DVD-a Novo Čiče najbolji su u svojim kategorijama na Vatrogasnom natjecanju Zagrebačke županije.

Više od 1100 natjecatelja, ukupno 101 ekipa iz 24 općinske, odnosno gradske vatrogasne zajednice okupilo se u Klinča Selima na županijskom natjecanju.

Tri prvoplasirane ekipe u kategoriji mladeži plasirali su se na državno natjecanje, a od tih šest ekipa četiri su iz Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice. Među ženskom mladeži uz najbolje Kučanke DVD Ribnica je zauzela drugo mjesto, dok je Mraclinkama medalja izmakla "za dlaku" pa su natjecanje završile na četvrtom mjestu. U kategoriji muške mladeži Ribničani su bili drugi, a Buševčani treći.

U kategoriji ženske djece Ribničanke su osvojile drugo mjesto, Kučanke četvrto, Mraclinke 18. U kategoriji muške djece Buna je bila treća, dok su još dečki DVD-a Ribnice nastupili i završili na 5. mjestu.

-Jednostavno moraš se osjećati ponosno kad ti djeca i mladež naše Vatrogasne zajednice osvoji sedam pehara od mogućih dvanaest kao što je bio slučaj na Županijskom natjecanju djece i mladeži u Klinča Selima. Od mogućih šest ekipa koje mogu izboriti odlazak na Državno natjecanje u kategoriji mladež muška i mladež žene naše četiri ekipe izborile su odlazak na državno natjecanje. Stoga koristim ovu priliku da se u ime Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice zahvalim voditeljima ekipa koji svojim volontiranjem uvježbavaju naše ekipe i naravno djeci koja su sastavni dio tih ekipa-poručio je Dalibor Mrakovčić, predsjednik VZ GVG-a.

(foto:facebook,  DVD Kuče, DVD Ribnica, DVD Novo Čiče)

Galerija slika

DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima DVD Kuče i Novo Čiče zlatni među županijskim vatrogascima

Podijeli