Novosti Sport Događanja

Gorički klub mladih nastavlja s radom

16.09.2017. / Juraj Odrčić

Nakon ljetne pauze, Gorički klub mladih opet započinje sa radom u ponedjeljak 18.9. od 18 sati na drugom katu Doma kulture Galženica kada će se održati večer društvenih igara uz besplatne grickalice i sokove, a u srijedu 20.9. od 19.30h će se održati sastanak Debatnog kluba.

Od otvaranja GKM-a u studenome prošle godine do srpnja 2017.g. na aktivnostima u prostorima Kluba je sudjelovalo više od 1000 sudionika na preko 50 različitih aktivnosti. Sa nekima od njih nastavlja se i u narednom periodu, poput Debatnog kluba, Foto/video sekcije, besplatnih instrukcija, ali bit će i novih poput radionica namjenjenih učenicima 1. razreda srednjih škola sa ciljem lakše integracije u novu okolinu.

- Također, nastavljamo suradnju sa udrugama mladih sa područja Velike Gorice i Zagreba, POUVG-om, TZVG-om te našim srednjim školama, a ujedno pozivamo i sve zainteresirane da nam se sa prijedlozima aktivnosti jave na gorickiklubmladih@gmail.com - poručuju iz Kluba mladih.

Program Goričkog kluba mladih je financiran od strane Grada Velike Gorice, a provode ga studenti sa područja Velike Gorice.

Podijeli