Novosti Sport Događanja

Udarniku dolaze utakmice istine

21.09.2017. / Sportska redakcija

Poraz od Vinogradara u redovima Udarnika nije doživljen tragično. Protiv vjerojatno najjače momčadi u ligi nije se moglo do bodova. Iskusni gosti iz Kurilovca su odnijeli puni plijen nanijevši momčadi trenera Damira Biškupa drugi prvenstveni poraz.

Prilika za popravak dojma je već u subotu kada Udarnik gostuje u Vrbovcu koji je jučer u šesnaestini finala Kupa Hrvatske ugostio aktualnog prvaka Hrvatske i osvajača Kupa, Rijeku koja je slavila s 3:1. Kurilovčani se nadaju kako će domaći igrači biti istrošeni nakon vjerojatno najveće utakmice u klupskoj povijesti, čime bi im trebao biti olakšan put prema osvajanju bod(ova).

-Fali nam taj bod protiv Dugog Sela, no sada se moramo okrenuti predstojećim utakmicama koje će sve reći o nama. Iskreno, u naredna tri kola očekujem sedam bodova. Najvažnije je da u Vrbovcu ostanemo neporaženi- kaže sportski direktor Udarnika, Darko Janječić.

Nakon subotnjeg gostovanja u Vrbovcu pred Kurilovčanima su dva domaća susreta, protiv Vrapča u srijedu, dok u subotu stiže Maksimir. U te susrete momčad ulazi jača za Antonija Krsnika koji u Kurilovec stiže iz HNK Gorice gdje se nije uspio izboriti za mjesto u prvoj momčadi, zbog čega je u posljednje vrijeme participirao u sastavu trenera Perice Vidaka.

Podijeli