Novosti Sport Događanja

"Emanuel" objavio i četvrti video spot

22.09.2017. / Ivana Ćurić

"Ljubav ću kazivati", originalnog naziva "Testify to love" pjesma je autorskog tima koji čine Paul Field, Henk Pool, Robert Riekerk i Ralph van Mennen. Aranžman u kojem je izvodi Emanuel potpisuju Branimir Jovanovac i Domagoj Pavin.

-Pjesma je to koja se nalazi na našem aktualnom albumu "Svake slave dostojan", a s obzirom da je često tražena na našim koncertima i drugim svirkama odlučili smo je dodatno približiti i oplemeniti lijepim vizualom. Ovo je četvrti službeni video spot, ovoga puta kreiran od kadrova s našeg rođendanskog koncerta, odnosno promocije albuma održane potkraj studenog prošle godine. Video uradak za pjesmu "Ljubav ću kazivati" potpisuje MIB studio-poručili su iz Emanuela na svom službenom Facebook profilu.



Kako je koncert sniman na rođendanskom koncertu u Velikoj Gorici u kadrovima će se pronaći i publika koja je zajedno s bendom tada pjevali u Gradskoj sportskoj dvorani.

-Pozivamo Vas da nas pratite i putem YouTubea gdje se možete pretplatiti i na naš kanal! Neka Vam ova pjesma koja govori o Božjoj slavi, ljubavi i veličini bude na blagoslov-poručili su iz benda.

Podijeli