Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Pobjeda Gradića za treće mjesto

24.09.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice jučer su na Gradskom stadionu poraženi od Varaždina s 2:1. Porazom je zaustavljen i pobjednički niz Goričana koji su nanizali pet pobjeda. Baš poput Gorice minimalan poraz doživjeli su i nogometaši Udarnika koji su u Vrbovcu od istoimenog domaćina poraženi s 1:0.

Današnji je dan pak donio mnoga uzbuđenja na terenima županijskih liga. Četvrtoligaši su odradili sedmu rundu u kojoj su do pobjede došli igrači Gradića koji su na svom travnjaku pogocima Rajića i Šandora svladali Mladost iz Petrinje. Pobjedom su Gradići skočili na treće mjesto. Istim je rezultatom završio i dvoboj između Poleta i Dinama u kojem su slavili gosti iz Odranskog Obreža.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi nogometaši Lukavca ostvarili su još jednu pobjedu. Ovoga puta u Jakovlju su s 2:1 porazili domaći Dinamo kojem je to ujedno i prvi ovosezonski poraz. Slavili su i nogometaši Lomnice koji su u matineji s 1:0 porazili Rakovec kojem je presudio Josip Trumbetaš. Mlada momčad Gorice s 4:0 je porazila Strmec, a bez bodova u ovom kolu ostali su jedino nogometaši Klasa koji su u Mičevcu s 2:1 poraženi TOP-a.

U Prvoj županijskoj ligi turopoljski dvojac, Turopoljac i Dinamo Hidrel nastavili su nizati pobjede. Turopoljac je na Knejama s 3:0 porazio Kloštar, dok je Dinamo Hidrel s 2:1 bio bolji od Mraclina. Prvu pobjedu ostvarili su i nogometaši Vatrogasca koji su u Božjakovini s 4:1 svladali Brcko. Uspješni su bili i igrači Bana Jelačića koji su s 2:0 porazili Zvekovac, dok je Mladost do tri boda došla pobjedom nad Oborovom. Podjelom bodova završio je susret između Meštrice i Lonje, dok je Buna u Križu pretrpjela poraz od domaće Sloge.

REZULTATI
2. HNL, 7. KOLO
HNK GORICA – NK VARAŽDIN 1:2

3. HNL, 6. KOLO
NK VRBOVEC – NK UDARNIK 1:0

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 7. KOLO
NK GRADIĆI – NK MLADOST (P) 2:1
NK POLET – NK DINAMO 1:2

JŽNL, 7. KOLO
HNK GORICA II – NK STRMEC 4:0
NK KLAS – NK TOP 1:2
NK LOMNICA – NK RAKOVEC 1:0
NK DINAMO – NK LUKAVEC 1:2

1. ŽNL, 7. KOLO
NK SLOGA – NK BUNA 3:0
NK BRCKO – NK VATROGASAC 1:4
NK BAN JELAČIĆ – NK ZVEKOVAC 2:0
NK TUROPOLJAC – NK KLOŠTAR 3:0
NK DINAMO HIDREL – NK MRACLIN 2:1
NK MEŠTRICA – NK LONJA 1:1
NK MLADOST – NK OBOROVO 74 2:1

Podijeli