Novosti Sport Događanja

ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje

25.09.2017. / Sportska redakcija

Rukometašice Udarnika odigrale su u subotu posljednju pripremnu utakmicu. Gošće Velike Gorice bile su rukometašice Zeline koje se poput Kurilovčanki natječu u Drugoj ligi, ali u sjevernoj skupini.

Utakmica u kojoj su obrane bile u drugom planu završila je bez pobjednika rezultatom 37:37, a za pobjedom više mogu žaliti domaće rukometašice koje su u drugom dijelu imale i pet zgoditaka prednosti, što su Zelinčanke u posljednjim minuta sustigle i poravnale rezultat. Bez obzira na to što su ispustile pobjedu, mjesta nezadovoljstvu u domaćim redovima nije bilo.

-Generalka je uspjela i ja sam zadovoljan. Htio sam vidjeti što može prva ekipa, ali i mlađe cure koje su ih zamijenile bile su odlične. To znači da imamo širinu, a to mi je najvažnije , jer sezona je duga- na prvu će trener Mario Turan koji je seniorsku ekipu Udarnika preuzeo u smiraj lanjske sezone.

U odnosu na lani igrački je kadar doživio određene promjene, a najvažnija svakako je povratak Josipe Nuić uz koju je iz zagrebačkih klubova stiglo još nekoliko mlađih djevojaka željnih afirmacije i dokazivanja. Uz ostanak Tene Krsnik, Anite Zrinušić, Andreje Antonić, Sare Lovrenčić, Danijele Mihaljević i ostalih cura trebala bi to biti ekipa koja ne bi trebala imati briga oko ostanka u ligi.

-Imamo spoj mladosti i iskustva što bi trebala biti dobro. Moja očekivanja uvijek su velika. Ja znam koliko ove djevojke vrijede, no to možda nećemo odmah na početku pokazati. Na okupu smo tek pet tjedana i ja sam zadovoljan onime što smo napravili tijekom ljeta- kaže Turan.

Jedno je sigurno, a s time se složio i predsjednik Josip Mučnjak kako to može biti samo bolje nego prošle sezone, što su pokazale i pripremne utakmice. Međutim, pripremne utakmice su jedno, a borba za bodove nešto sasvim drugo. Prvenstveni start već na početku pred rukometašice Udarnika stavlja veliko iskušenje, jer gost Velike Gorice u subotu je ekipa Murvice, koja je lani zauzela drugo mjesto, a za ovu sezonu su najavile pohod na Prvu ligu.

Galerija slika

ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje ŽRK Udarnik: Ove sezone može biti samo bolje

Podijeli