Novosti Sport Događanja

Lukavec ruši sve pred sobom

25.09.2017. / Sportska redakcija

-Ne može biti bolje. Jako sam sretan, zadovoljan i ponosan nakon jučerašnje pobjede u kojoj smo stvarno bili sjajni- jutro nakon pobjede u Jakovlju nad Dinamom će trener Lukavca, Siniša Mioković.

Do jučer neporaženu momčad Jedinstvene županijske lige nogometaši Lukavca porazili su s 2:1. Strijelci za petu uzastopnu pobjedu i ostanak na vrhu bili su Ivan Britvec i Bruno Augustić.

Uoči sezone trener Mioković nam je rekao kako će se njegova momčad dizati i rezultatski rasti kako će prvenstvo odmicati. Za sada su njegovi igrači na tragu toga.

-Očigledno je da se dižemo. No, ova momčad ima strašno veliki potencijal i pitanje je gdje joj je maksimum. Ono što me raduje svakako je sjajna atmosfera- kaže Mioković.

Pravi test za Lukavec bit će subota i derbi utakmica protiv Bistre koja je u jučerašnjem susretu s 1:0 slavila u Laduču.

U ostalim utakmicama sedmog kola još su igrali; Kupinec-Vatrogasac 2:0, HNK Gorica II-Strmec 4:0, Lomnica-Rakovec 1:0, Klas-TOP 1:2, Sloga SU-ZA-Sutla 0:3 i Rugvica-Jamnica 4:2.

Podijeli