Novosti Sport Događanja

Kamion naletio na pet divljih svinja

29.09.2017. / Ivana Ćurić

U tjednu od 23. do 29. rujna velikogorička policija zabilježila je 26 raznih događaja od čega je bilo osam kaznenih djela, četiri nasilja u obiteljima i sedam prometnih nesreća.

Lakša prometna nesreća dogodila se ponedjeljak iza ponoći na Istočnoj obilaznici u smjeru Velike Gorice. Na dionici ceste neposredno nakon skretanja za Bapče kamion je naletio na pet divljih svinja koje su izletjele iz kukuruzišta. Uz stradale životinje nastala je manja materijalna šteta na kamionu, a cestu su, neslužbeno doznajemo, čistili vatrogasci. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Uz kaznena djela o kojima smo pisali jučer, dogodila se i jedna provala u automobil u Lukavcu. U subotu, 23. rujna,dok su vlasnici brali gljive, u automobil parkiran na šumskom putu provalio je nepoznati lopov.

-Lopov je razbio bočno lijevo staklo i ukrao žensku torbicu s novčanikom i dokumentima dok su vlasnici bili u berbi gljiva. Šteta iznosi 1.500 kuna-izvijestili s iz policije.

Iz parfumerije Bipa u Zagrebačkoj ulici 25. rujna nepoznati počinitelj ukrao je devet različitih parfema, a šteta iznosi 3.600 kuna.

Podijeli