Novosti Sport Događanja

Treća sjednica donosi nova vijećnička imena

06.10.2017. / Ivana Ćurić

U tjednu pred nama održat će se treća sjednica Gradskog vijeća Grada Velike Gorice i to u četvrtak, 12. listopada, s početkom u 13 sati.

Najviše rasprave očekuje se uz polugodišnji izvještaj izvršenja Proračuna Grada Velike Gorice i njegove predložene izmjene i dopune.

Pred vijećnicima će biti ukupno 10 točaka dnevnog reda, a među njima i izvješće mandatno izbornog povjerenstva i zaključak o imenovanju novih/starih imena u Gradskom vijeću. Nakon odlaska u mirovinu s mjesta ravnatelja škole, što je nespojiva dužnost s vršenjem dužnosti gradskog vijećnika, Zdenko Ilečić (HDZ) predao je zahtjev za aktivacijom svog mandata u Gradskom vijeću te je ujedno predložen za drugog potpredsjednika u gradskom vijeću. Time je prestao mandat Mihaela Grdenića s iste liste koji ga je do sada mijenjao.

Željko Stanilović (BM365) ulazi u Gradsko vijeće nakon što je svoj mandat u mirovanje zbog osobnih razloga stavila dosadašnja vijećnica Tajana Amšel Zelenika (mirovanje iz osobnih razloga), kao i Danijel Pukšić s liste MOST-a kojeg će ubuduće mijenjati Karmen Rak.

Vijećnici će također odlučiti o prijedlogu održavanja izbora za mjesne odbore u Sopu Bukevskom i Gucima gdje na proljeće nije bilo nijedne kandidacijske liste. Predloženi datum izbora je 26. studeni.

Sve matrijale za 3. sjednicu možete pronaći OVDJE.

 

Podijeli