Novosti Sport Događanja

Gorica u pozitivnom ozračju putuje u Dugopolje

27.10.2017. / Sportska redakcija

-Otkako sam došao u ovih osam kola igrali smo šest derbija, tako da nam sutrašnja utakmica nije ništa strano- na prvu će pred gostovanje u Dugopolju kod istoimenog domaćina trener Gorice, Ivan Prelec.

Susret između Dugopolja i HNK Gorice označen je derbi susretom 14. kola, jer sastaju se ekipe s vrha tablice, Gorica je drugoplasirana, dok je Dugopolje s bodom manje na trećoj poziciji.

-Po mom mišljenju oni su najkompletnija momčad Druge lige. Igraju jako dobar nogomet kod kuće i u gostima. Koliko imam informacije teren u Dugopolju nije u nekom sjajnom stanju, no nadam se da će barem biti u optimalnom kako bismo mogli prezentirati kvalitetan nogomet- kaže Prelec koji će danas u podne održati posljednji trening uoči puta za Dugopolje.

Kao i u prijašnjim navratima Goričani će biti smješteni u stalnoj bazi kad gostuju u Dalmaciji u Hotelu Alkar u Sinju, odakle će se sutra zaputiti i na susret koji se na Stadionu Hrvatskih vitezova igra od 15 sati.

Što se pak igračkog kadra tiče stručni stožer ne može računati na ozlijeđene Humeljaka, Matoševića, Pejića i Radoša, te na požutjelog Zenka, dok se u odnosu na prošli susret vraća kapetan Jančetić, a u kadru se nalazi i najnovija akvizicija Plavih salona, Estonac Henrik Ojamaa.

Podijeli