Novosti Sport Događanja

FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske

27.10.2017. / Sportska redakcija

U organizaciji ŠRU Odre danas je na Ježevu započelo treće izdanje Šaranskog kupa koji je po prvi puta otvoren za javnost, odnosno na njega su se mogle prijaviti i ekipe van Velike Gorice. Odaziv natjecateljskih ekipa je i više nego dobar, jer trinaest slobodnih mjesta popunjeno je u samo pet dana, s time da je sedam ekipa ostalo na čekanju. Nažalost, kapacitet jezera je premalen da bi zadovoljio sve prijavljene ekipe.

Uz goričke ribolovce, u narednih 48 sati na Ježevu će natjecati i ekipe iz Zagreba, Karlovca, Križevaca, Požege te iz drugih regija Hrvatske. Sve njih na Ježevo je privukao lijep okoliš, ali i kvaliteta ribolova koja je unazad posljednjih godinu dana podignuta na višu razinu.

-Jezero je dobilo svoju vrijednost zbog čega smo sve ovo i gradili. Po cijeloj Hrvatskoj se zna da smo uložili puno truda u uređenje, ali i poribljavanje. Dečki koji se bave šaranskim ribolovom to su čuli i sami se uvjerili te su se prijavili i na ovo natjecanje- kaže predsjednik ŠRU Odre, Ognjen Cahun koji i sam sudjeluje na ovom dvodnevnom natjecanju.

-Sve ovo čini me zadovoljnim jer na tome smo radili posljednjih godinu. Sada imamo društvo koje je spremno otvoriti se prema van, no tu ne stajemo nastavljamo dalje- nastavio je Cahun.

Već prilikom današnjeg obilaska Jezera uvjerili smo se kako je atmosfera među ribolovcima i više nego dobra. Iako su jedni drugima konkurencija, to ih ne sprečava da se u jednoj opuštenoj atmosferi i lijepo podruže.

-To nam i je cilj- kratko će predsjednik Ognjen Cahun.

Završetak natjecanja je u nedjelju u podne, a naša novinarska ekipa svim natjecateljima može tek poručiti: „Ribiči bistro“.

Galerija slika

FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske FOTO: Ježevo okupirali ribiči iz cijele Hrvatske

Podijeli