Novosti Sport Događanja

Udarnik protiv Trnja traži povratak pobjedama

03.11.2017. / Sportska redakcija

Proteklog vikenda Dubrava Tim Kabel zaustavila je rezultatski uspješan niz Udarnika čiji igrači nisu znali za poraz šest utakmica. Iako su u Sesvetskoj dolini Kurilovčani poveli preko Filipa Hodaka, kući su se vratili pognutih glava nakon poraza od 3:1.

Kako su i porazi sastavni dio sporta, posljedica nije bilo. Razumljivo, jer kurilovečki trećeligaš i dalje s uspjehom plovi ligom. Nakon trinaest odigranih kola Udarnik je u zlatnoj sredini, na osmoj poziciji s 19 osvojenih bodova.

-Jednostavno proteklog vikenda nismo bili pravi. Nismo odigrali na onom nivou kako je to bilo u prethodnim utakmicama. Nažalost, bilo je tu i nekih vanjskih utjecaja, no tu smo utakmicu ostavili po strani i okrenuli smo se novim izazovima- kaže sportski direktor Udarnika, Darko Janječić- Žica.

Prvi od njih je sutrašnji dvoboj protiv pretposljednjeg Trnja. Bez obzira na to što ih dijeli devet pozicija, u Kurilovcu maksimalno ozbiljno pristupaju ovom susretu.

-Gledao sam ih dva puta, oni dosta osciliraju, od sjajnih do loših partija. Nama ne preostaje ništa drugo nego da maksimalno angažirano uđemo u susret, jer nas zanima samo pobjeda i povratak na pobjedničke staze- o sutrašnjem susretu će Janječić.

Trener Damir Biškup na raspolaganju ima sve igrače osim Marijana Grdenića koji je u posljednjem susretu zaradio dva žuta kartona, zbog čega preskače Trnje. Susret na SRC-u Kurilovec igra se od 14 sati.

Podijeli