Novosti Sport Događanja

Turopolje se želi uključiti u borbu za vrh

10.11.2017. / Sportska redakcija

Prvenstvo Druge županijske lige ulazi u samu završnicu. Do kraja jesenske polusezone ostala su dva kola u kojima nas očekuju tri susreta klubova iz vrha (Naftaš Ivanić-Kupa, Turopolje-Milka Trnina, Kupa-Turopolje) nakon kojih će u potpunosti biti poznat rasplet na vrhu.

Uoči posljednjih 180 minuta vodeću poziciju drži Naftaš Ivanić koji ima 32 boda, bod više od drugoplasirane Milka Trnine i tri od Ostrne. Kupa je trenutno na četvrtom, a Turopolje na petome mjestu. I njihov zaostatak nije prevelik, Kupa zaostaje četiri,a Turopolje šest bodova što im daje realne izglede za prva dva mjesta koja dogodine vode u Prvu županijsku ligu.

-Ne mogu reći da nisam zadovoljan trenutnim igrama i rezultatima. Solidno smo sve odradili, a veliki kiks nam je remi protiv Bana Jelačića iz Banova, te domaći remi protiv Ostrne koju smo u potpunosti nadigrali- kaže trener Turopolja, Neven Andrišević koji se nada kako će njegova momčad u posljednja dva jesenska kola izvući pozitivne rezultate koji ih ostavljaju u igri za visoki plasman na proljeće.

-Protiv Milke Trnine nam treba pobjeda, ali i podrška navijača kako bismo zadržali ovu poziciju koja nas ostavlja u igri za ligu više. No, isto tako morat ćemo i u Pokupskom izvući pozitivan rezultat, a onda na proljeće uz pokoje pojačanje i napasti jednu od prve dvije pozicije- zaključio je Andrišević.

Prvi preduvjet za sve je nedjelja i utakmica protiv Milka Trnine koja se na Leštantu igra od 14 sati.

Podijeli