Novosti Sport Događanja

Gradići pobjedom u Savskom Marofu do druge pozicije

11.11.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gradića vođeni pod vodstvom Zorana Tomčića ispisuju jednu od najljepših stranica u klupskoj povijesti. Pobjedom u Savskom Marofu, devetom ove jeseni Gradići su stigli do druge pozicije, tik do vodećih Ponikva koje imaju pet bodova više od njih.

U današnjem susretu izabranici trenera Zorana Tomčića novom sjajnom izvedbom slavili su u Savskom Marofu gdje su istoimenog domaćina porazili s 3:1. Dvostruki strijelac bio je Igor Hajduk, koji je napokon proradio i promeće se u jednog od ključnih igrača sjajno ukomponiranog orkestra kojim ravna Zoran Tomčić.

Pobjedom su Gradići skočili na drugu poziciju poretka iza vodećih Ponikva koje imaju pet bodova prednosti. Upravo se ova dva sastava i sastaju u posljednjem jesenskom kolu što će zasigurno biti praznik nogometa u Gradićima čiji igrači ove sezone igraju kao preporođeni.

Ponikve su se danas lako obračunale sa Stupnikom kojeg su porazile s 4:0. Još uvjerljiviji bili su igrači Samobora koji su petrinjsku Mladost porazili sa 7:0. Rezultati ostalih utakmica su; Slunj-Croatia 2:1, Dinamo-Jarun 1:3, Zelina-Mladost (Z) 0:0, Karlovac 1919 – Gaj 1:0, dok se sutra od 14 sati sastaju Polet i Sava.

Podijeli