Novosti Sport Događanja

Druga uzastopna pobjeda Azene

19.11.2017. / Sportska redakcija

Odbojkašice Azene koje su novi prvenstveni ples otvorile s pet uzastopnih poraza u posljednja dva kola ostvarile su pobjede. Najprije su proteklog vikenda u Đakovu s 3:2 svladale istoimenu domaću ekipu, dok su večeras u Gradskoj sportskoj dvorani bez većih poteškoća slavile protiv Rockwoola.

U srazu dviju neravnopravnih ekipa domaće su igračice za nepunih sat vremena igre slavile s 3:0. Već od prvog poena vidjelo se da domaće igračice ne bi trebale imati većih poteškoća iz Rovinja koje su jedino u drugom setu pružile kakvu- takvu igru osvojivši 18 poena. U preostala dva seta kombinirano su osvojile 18 poena što dovoljno govori o njihovoj igri.

Današnja utakmica nije imala uobičajeni uvod, jer zapisničkog stola kao i linijskih sudaca nije bilo. Razne su verzije njihova nedolaska na utakmica, a kako bi se utakmica mogla nesmetano odigrati pobrinuo se njen delegat Vinko Dobrić koji je dozvolio da pomoćni sudac Igor Pihler bude zapisničar, dok je na svojoj poziciji glavnog suca ostala Tajana Kramar Šandl.

PRVA ODBOJKAŠKA LIGA, 7. KOLO
ŽOK AZENA – ŽOK ROCKWOOL 3:0 (25:11, 25:18, 25:7)

Galerija slika

Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene Druga uzastopna pobjeda Azene

Podijeli