Novosti Sport Događanja

Kumičić u novoj humanitarki za Vukovar

23.11.2017. / Ivana Ćurić

Osnovna škola Eugena Kumičića i ove godine nastavlja s humanitarnom akcijom "Kumičić za Vukovar" u koju se mogu uključiti svi.

Učenici Kumičića 5. i 6. prosinca putuju u Vukovar kako bi obišli herojski grad i donirali do tada prikupljene namirnice i potrepštine za Socijalnu samoposlugu Vukovar.

U vremenu od 27. studenog do 1. prosinca u prostorijama škole (knjižnica), svi učenici, roditelji, bake i djedovi, i oni koji samo žele pomoći, mogu donirati prehrambene artikle i higijenske potrepštine za Socijalnu trgovinu. Donacije će se zaprimati od 8 do 19 sati.

-Voditeljica Socijalne samoposluge gđa Tamara Mikulić istaknula je da trenutno nedostaju sljedeće stvari: higijenske potrepštine: šamponi, sapuni, paste i četkice za zube, zatim higijenski ulošci, britvice, deterdženti za suđe i slično, potom konzerve hrane (paštete, mesni naresci, riba, povrće, gotova jela), dječja hrana (Čokolino, pahuljice), mlijeko i svijeće (obične, bijele). Naravno možete donijeti i druge artikle koji nisu na popisu, a koji će koristiti potrebitim Vukovarcima-poručili su iz OŠ Eugena Kumičića.

Podijeli