Novosti Sport Događanja

FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu

22.12.2017. / Sportska redakcija

Zajedničkim druženjem igrača, stručnog stožera i klupskog vodstva Udarnik je zaključio jednu od najuspješnijih godina u klupskoj povijesti. U prilog tome ide osvajanje naslova prvaka u Međužupanijskoj ligi te ulazak u 3. HNL gdje je Udarnik na polusezoni osvojio visoko četvrto mjesto.

-Niže od toga ne smijemo ići. Ja se nadam da ćemo kad se pripremimo kako treba ponovno svima pomrsiti račune, jer mene ne zanimaju problemi klubova- kaže trener Damir Biškup.

Osim njega koji je igrače upoznao s planom priprema i onim što ih očekuje od sredine siječnja, obratili su im se i predsjednik Filip Gabelica te sportski direktor Darko Janječić- Žica koji je i najzaslužniji za ovakav uzlet Udarnika.

-Pola posla smo obavili. Ja uvijek težim najvišem pa se nadam kako će na kraju sezone biti i bolje plasirani. Osim toga, jedan od ciljeva je i finale županijskog Kupa kako bismo zaigrali u pretkolu Kupa Hrvatske- rekao je sportski direktor Darko Janječić koji je po dobrom običaju darivao sve slavljenike od strane igrača, domaćina okupljanja (gospodina Pralasa), te novinare koji su bili uz Udarnik u proteklih godinu dana.

Galerija slika

FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu FOTO: Udarnik zaključio uspješnu godinu

Podijeli