Novosti Sport Događanja

Dučec aktivnu godinu završio Božićnim koncertom

01.01.2018. / Ivana Ćurić

Aktivnu i raspjevanu 2017. godinu KUD Dučec iz Mraclina zaključio je Božićnim koncertom u društvenom domu u Mraclinu 29. prosinca.

Tradicionalni Božićni koncert održava se još od 1994. godine i svojevrsni je poklon svim prijateljima i simpatizerima ovog društva.

Na koncertu su nastupile gotovo sve skupine društva i izvele dvadesetak božićnih napjeva i pjesama iz cijele Hrvatske.

Tajnik Društva Matija Kos u ime svih članova Dučeca pozdravio je okupljene te im zaželio čestit i blagoslovljen Božić te sretnu novu godinu. Zahvalio se svima na dolasku na koncert, ali i svima koji prate rad Društva tijekom cijele godine.

– Ovo je bio posljednji nastup Dučeca u 2017., a događanja u odlazećoj godini zaista je bilo mnogo – od Dana svetog Vida pa do Dučecovih spelancija koje su vrlo dobro primljene od strane mještana, ali i gostiju izvan Mraclina. Pozivamo vas da nas pratite i dalje, hvalite kad je nešto dobro. Slobodno nas i kritizirajte, jer greške se uvijek događaju. Mi smo amateri, volonteri koji sve ovo rade iz ljubavi prema Društvu i prema Mraclinu. Truditi ćemo se sljedeće godine biti još bolji – poručio je tajnik Kosl. (Mraclin.hr)

Galerija slika

Dučec aktivnu godinu završio Božićnim koncertom Dučec aktivnu godinu završio Božićnim koncertom Dučec aktivnu godinu završio Božićnim koncertom Dučec aktivnu godinu završio Božićnim koncertom Dučec aktivnu godinu završio Božićnim koncertom

Podijeli