Novosti Sport Događanja

Nova godina, nove odluke

03.01.2018. / Ivana Ćurić

Početak nove godine često označava novo razdoblje u našim životima, ne samo kalendarski već i novo razdoblje na putu u ostvarenju naših privatnih ili poslovnih ciljeva. Prilika je to da krenemo ispočetka, posvetimo se boljem sebi, živimo punijim plućima i u tom smislu nerijetko baš u ovo doba godine donosimo nove odluke.

Društvene mreže i razni lifestyle portali puni su savjeta kako donijeti novogodišnje odluke, kako ih se pridržavati ili razloga zašto smo odustali od tih odluka u startu. Mi vam nećemo donijeti još jednu priču o novogodišnjim odlukama, ali nas zanima jeste li ih donijeli i koje su. Vaše novogodišnje odluke tema su prve ovogodišnje ankete na koju možete odgovoriti na našoj naslovnici portala. Jeste li u 2018. odlučili prestati pušiti, zdravo se hraniti, racionalno trošiti novac, više volontirati i pomagati bližnjima ili ste odlučili promijeniti posao, odgovorite u anketi.

U posljednjoj anketi pitali smo vas što bi upotpunilo adventsko vrijeme u našem gradu o čemu se izjasnilo 344 čitatelja portala. S adventom u Gorici kakav je bio zadovoljno je 4 posto anketiranih, a 8 posto smatra da bi ga upotpunilo više svjetlećih ukrasa. Samo snijeg je za pravi ugođaj nedostajao 14 posto anketiranih građana. Da je potrebno više gastro punktova s prigodnom hranom smatra 36 posto čitatelja, a za više događaja na otvorenom izjasnilo se 38 posto.

 

 

(Ivana Crnković)

Podijeli