Novosti Sport Događanja

HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD

05.01.2018. / Juraj Odrčić

I drugog dana HVIDRA-inog malonogometnog turnira okupljeni posjetitelji mogli su uživati u kvalitetnim i neizvjesnim utakmicama. Na rasporedu je bilo sedam susreta; tri su riješena u lutriji udaraca sa sedam metara, u jednoj je pobjednika odlučio jedan zgoditak, dok su nešto lakše dalje prošli Ritz club (bivši Club MM) predvođen braćom Guja, koji su s 4:1 slavili protiv Alpas teama City radija, Centroplimont koji je peticom isprašio HR Futsal, te CBF Prestige Tupek Auto koji je s 3:1 svladao Đido movu.  

Bio je to što brži dan za zaborav za dva sastava Alpas teama, jer nakon što je ispala njihova mlada momčad, ispala je i nešto starija momčad Alpas teama Zlatarne Popek koja je protiv Oziris bara vodila s 3:2 do šest sekundi prije kraja susreta. Tada je Karin izjednačio na 3:3, a u udarcima sa sedam metara precizniji su bili igrači Ozirisa. Kroz sedmerce su prolazak u drugo kolo izborili i Odra te MNK Kobiljak.

Sjajan susret odigrali su Dimnjačarstvo Sopot i Night club Pulse iz Zagreba. Pobjednika je odlučio igrač Nacionala Kristijan Postružin koji je Night club Pulse odveo u drugo kolo, dok će Dimnjačarstvo Sopot nastavak turnira potražiti kroz repasaž.

Danas je na rasporedu pet susreta, dva seniorska te tri veteranska. Početak je u 18 sati.

 

REZULTATI, ČETVRTAK 4. SIJEČANJ

DIMNJAČARSTVO SOPOT – NIGHT CLUB PULSE ZAGREB 0:1 (Postružin)

18,10 RITZ CLUB ZAGREB – ALPAS TEAM CITY RADIO 4:1 (Ć. Guja 2, Klarić, Bošnjak/ Smolković)

CB DOLCE VITA - ODRA 0:0 (4:5- 7m)

ALPAS TEAM ZLATARNE POPEK – OZIRIS BAR 3:3 (4:5- 7m) (Grdenić, D. Debijađi, Barišić/ Karin 2, Šimun)

MNK KOBILJAK – POLIESTER BRAJDIĆ 0:0 (2:0- 7m)

HR FUTSAL – CENTROPLINOMONT DUBEC UTD 0:5 (Bandić 2, Čavlina, Benko, Kljajić)

CBF PRESTIGE TUPEK AUTO – ĐIDO MOVA 3:1 (Spajić, J. Jurić, V. Jurić/ F. Merlin)

 

RASPORED ZA PETAK, 5. SIJEČANJ

18,00 SC FLEGAR SPLAT TEPE – MB FRIGO GRUPA (VET)

18,40 MODERNA RADIONICA PVC STOLARIJA – SC FLEGAR SPLAT TEPE (VET)

19,20 CB CORTO – UO CVETNIĆ AEROBIC FIT (SEN)

20,20 MB FRIGO GRUPA – MODERNA RADIONICA PVC STOLARIJA (VET)

21,00 STARI GRAD LUKAVEC – SU PEŠĆENICA CB BUM (SEN)

Galerija slika

HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD HVIDRA2018: Sigurni Ritz club i Centroplimont Dubec UTD

Podijeli