Novosti Sport Događanja

Mičevec: Zatekla lopova kako joj ordinira po kući

12.01.2018. / Ivana Ćurić

Pokušaj krađe dogodio se 6. siječnja u obiteljskoj kući u Mičevcu.

Dok je 45-godišnja vlasnica bila na katu kuće čula je zvukove koji dopiru iz prizemlja objekta. Spustila se u hodnik i tamo je imala što vidjeti.

-Zatekla je muškarca koji je pregledavao ormarić u hodniku, pretraživao ladice te ga je tako i spriječila u krađi. Nepoznati lopov udaljio se potom iz kuće u nepoznatom smjeru-rekao nam je pomoćnik načelnika PP Velika Gorica Ivica Stuparić. Iz policije ističu kako je istraga u tijeku te vjeruju da će vrlo brzo počinitelja privesti pravdi.

Nažalost nije to jedino kazneno djelo u Mičevcu. U noći 6. na 7. siječnja nepoznata osoba provalila je u objekt u izgradnji. Nepoznati lopov obio je drvenu ploču s prozora , ušao u objekt i na vratima obio okot. Tom prilikom ukrao je samohodnu motornu kosilicu i napravio štetu u vrijednosti oko 3.000 kuna.

Istog vikenda, s petka, 5. siječnja, na subotu, 6. siječnja, nepoznati počinitelj ušao je u kuću u Velikoj Mlaki koja nije bila zaključana. Iz hodnika kuće ukrao je novčanik koji se nalazio na ormariću. U novčaniku su bili dokumenti i novac, a šteta iznosi oko 2.500 kuna.

 

(Ivana Crnković)

 

Podijeli