Novosti Sport Događanja

Udarnik i na proljeće želi biti hit

18.01.2018. / Ivana Ćurić

Nešto kasnije u odnosu na ostale trećeligaše Udarnik je sinoć započeo s pripremama za proljetni nastavak prvenstva u 3. HNL- Zapad.

Samo vedri i veseli tonovi mogli su se čuti tijekom sastanka igrača i stručnog stožera s klupskom Upravom prevođenom predsjednikom Filipom Gabelicom.

Prije nego li je trener Damir Biškup izveo igrače na prvi trening koji je održan na terenu s umjetnom travom održan je i kraći sastanak na kojem su uvodnu riječ dali predsjednik Filip Gabelica i sportski direktor Darko Janječić- Žica.

-Želim da i dalje igramo lijep i prepoznatljiv nogomet. Rezultatskog pritiska nemamo, no vjerujem kako ćemo i na proljeće biti u samom vrhu- rekao je sportski direktor Darko Janječić.

 

Jesenas je Udarnik u konkurenciji 18 momčadi zauzeo visoko četvrto mjesto što je za mnoge klubove bilo veliko iznenađenje, jer klubu iz Kurilovca to je bila povratnička sezona među trećeligaše.

-Idemo dalje u istom sastavu. Naše se ambicije znaju, želimo biti stabilan klub. Uz ovakvu ekipu ne sumnjam u to- u svom je obraćanju igračima rekao predsjednik Gabelica.

U kadru trenera Damira Biškupa za proljetni nastavak prvenstva su; Mislav Čunčić, Filip Hodak, Branimir Ramljak, Nikola Brajko, Ante Džaja, Jurica Kovačić, Stjepan Pralas, Domagoj Šoštarec, Mijo Šarić, Marijan Grdenić, Ivan Čolić, Dražen Ladović, Domagoj Kranjčec, Matej Kelava, Kristijan Brčić i Filip Turkalj, te novopridošli igrači Stjepan Celiček, Ivan Horvat, Ivan Kos, Marko Čolić i Stjepan Sučić.

-Moja se ambicija zna, to je treće mjesto i dva finala Kupa s time da gorički moramo osvojiti, dok bi me na nivou županije zadovoljilo i treće mjesto. Znam da to možemo ostvariti- poručio je trener Biškup i potom izveo igrače na trening.

Tijekom pripremnog perioda Kurilovčani će imati šest kontrolnih susreta; Lukavec (27. siječnja), Zelina (3. veljače), Samobor (7. veljače), Brezovica (10. veljače), Gorica II (14. veljače), dok će generalka biti susret protiv Međimurja (17. veljače). Proljetni dio prvenstva Udarnik otvara gostovanjem kod Zagreba 24. veljače.

 

(Dr)

Galerija slika

Udarnik i na proljeće želi biti hit Udarnik i na proljeće želi biti hit

Podijeli