Novosti Sport Događanja

Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo

29.01.2018. / Juraj Odrčić

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, klub Pleso, održala je u subotu u društvenom domu Pleso izbornu godišnju skupštinu. 

Klub Pleso okuplja branitelje sa područja Velike Gorice s ciljem druženja branitelja i njihovih obitelji, a zbog pozitivnog ozračja unutar klub i udruge u rad Kluba se uključuji i branitelji sa šireg područja. Klub se može pohvaliti i brojnim suradnjama s drugim udrugama što su potvrdili i gosti Skupštine koji su uputili pohvale i želju za nastavkom provođenja zajedničkih druženja i  aktivnosti u narednom razdoblju.

Skupština je izabrala i vodstvo Kluba te će u sljedećem mandatu klub voditi predsjednik Vinko Cerovski, za dopredsjednika je izabran Vladimir Markov, tajnika Alojz Kovačić, blagajnika Ivan Čužić dok je u Predsjedništvo izabran i Stjepan Plepelić. Nadzorni odbor u mandatu će činiti Ivan Kotrman, Mladen Čehovec i Jure Močić, a Sud časti Stjepan Mikulčić, Ivan Vukušić i Josip Knapić.

- Po završetku skupštine položili smo cvjetni aranžman i zapalili svijeće kod spomen ploče poginulim braniteljima Plesa. Nakon toga uslijedila je večera i ugodno druženje - javili su iz udruge.

Skupštini kluba Pleso prisustvovali su dogradonačelnici grada Velika Gorica, Ervin Kolarec i Krešimir Ačkar, supruga poginulog branitelja Zlatka Britvec te predstavnici Udruge udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata grada Velike Gorice, Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba i zagrebačke županije, Udruge djece hrvatskih branitelja Domovinskog rta Velika Gorica, Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH ogranak Velika Gorica,  Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH klub Lukavec, Nezavisni dragovoljci hrvatski zagrebačke županije i podružnica Velika Gorica, Udruge pripadnika 153. brigade HV Velika Gorica, Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP klub Velika Gorica, Vijeće gradske četvrti Pleso, Društvo žena Pleso, KUD Pleso i Udruge umirovljenika grada Velike Gorice - podružnica Pleso.

Galerija slika

Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo Branitelji iz kluba Pleso potvrdili vodstvo

Podijeli