Novosti Sport Događanja

Olakšajte dušu ili promijenite stvari na bolje uz terapijsko pisanje

30.01.2018. / Ivana Ćurić

Želite li i sami isprobati "Pisanje kao terapiju" ovog četvrtka besplatno možete sudjelovati na radionici Udruge Prijateljice.

Radionica će se održati u četvrtak, 1. veljače, s početkom u 20:02 u prostorijama Udruge Prijateljica u Horvatovoj 3.

-To je jedna u nizu besplatnih radionica, predavanja i meditacija, koje svaki mjesec organiziramo za Velikogoričanke i Velikogoričane i sve druge zainteresirane. Radionica je namijenjena odraslima, ali je razumljiva i starijoj djeci. Tema je terapijsko pisanje kao oblik pisanja koje donosi neko olakšanje, neku promjenu na bolje, iscjeljenje, pomicanje s „mrtve točke“ ili „začaranog kruga“. Ono također može biti i privremeno olakšanje, bijeg od nečega što je trenutno prezahtjevno ili teško. U terapijskom pisanju otpuštamo ono najskrivenije, najdublje iz sebe. Pišemo o onome što želimo promijeniti na bolje. Ono što je najvažnije u cijeloj priči jest to da terapijsko pisanje funkcionira-poručili su organizatori.

Radionicu će voditi profesionalna savjetnica Dragana Svalina Stepanić, EMDR terapeut i hipnoterapeut. Broj mjesta je ograničen, s prijave se zaprimaju na broj 091 79 45 935 ili na e-adresu udrugaprijateljica@gmail.com

Podijeli