Novosti Sport Događanja

Maske se okupile na balu u Garden Hillu

05.02.2018. / Ivana Ćurić

U subotu u večernjim satima održan je prvi maskenbal u novom hotelu Garden Hill, a već ovog petka slijedi repriza u kojoj se možete odlično zabaviti i osvojiti vrijedne nagrade.

Uz grupu All Stars u Hotelu Garden Hill plesale su razne maske kauboji, vitezi, Kleopatra, ekipa iz Velikog Gatsbyja, dame iz visokog društva, a tulumu nisu odoljeli ni maskote Turopoljskog fašnika, Pajcek , Luk i Žir.

Za one koji odluče svratiti u petak na Maskenbal u zadnji čas, u predvorju hotela bit će izložba venecijanskih maski koje se mogu i kupiti. Ponovno će se dijeliti nagrade, među kojima se ističe ljetovanje u Crikvenici, stoga se vrijedi maskirati i doći na zabavu.

Na Balu pod maskama ponovno će svirati grupa All Stars. Cijena večere je 120 kuna, a rezervacije su obavezne i vrše se na recepciji hotela u Rakarskoj 1a, na broj 01/5544500 ili na e-mail: hotel@hotel-garden-hill.hr

 

Galerija slika

Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu Maske se okupile na balu u Garden Hillu

Podijeli