Novosti Sport Događanja

Udarnik deklasirao Samobor u izravnom dvoboju za sedmo mjesto

18.03.2018. / Damir Žbulj

U izravnom dvoboju za sedmo mjesto 2. HRL - Zapad rukometašice Udarnika deklasirale su Samobor rezultatom 27:18, poslije sjajnog drugog poluvremena ekipe Josipa Mesnika.

Nakon izjednačenog prvog dijela i prednosti od dva pogotka na poluvremenu (11:9), nastavak je donio fenomenalnu igru domaćih igračica, koje su bile razigrane u napadu, a čvrste u obrani.

Mia Kos bila je najefikasnija u pobjedničkim redovima sa sedam golova, dok je Krsnik dodala pet. Drača i Lovrenčić su zabile po četiri zgoditka, Mihaljević i Treščec dodale su po tri, dok je Antonić jednom pospremila loptu u mrežu. Kod Samoborki je Božić precizna bila šest puta.

U preostalim susretima Murvica je nastavila svoju dominaciju, pobjedom 27:20 nad drugom ekipom Zameta. Lokomotiva II je s 23:22 svladala Slogu, Sisak je s 44:28 deklasirao Rovinj, dok u nedjelju igraju Arena i Senia te Zaprešić i Rudar.

Udarnik je nakon 17. kola na sedmoj poziciji sa samo dva boda manje od Sloge. U idućem kolu 24. ožujka na rasporedu je gostovanje kod Zameta II. 

Na parketu Gradske dvorane u Velikoj Gorici u nedjelju 18. ožujka odigrat će se napeti susreti prvenstva Hrvatske u ženskom rukometu za 2002. godište.

Naime, u regiji Zapad prije zadnjeg kruga tri ekipe bore se za šesto mjesto koje vodi u borbu za prvaka države.

Radi se o klubovima Ivanića, Trešnjevke i Udarnika, a ukoliko naše rukometašice izbore to vrijedno mjesto na ljestvici bit će to prva završnica za ženski rukomet u našem gradu.

 

Raspored utakmica:

Samobor - Udarnik u 9 sati

Trešnjevka - Ivanić u 10 sati

Ivanić - Samobor u 11 sati

Udarnik - Trešnjevka u 12 sati

 

(Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica)

 

 

Podijeli