Novosti Sport Događanja

Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu

19.03.2018. / Redakcija

Na subotnjem ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu održanom u Koprivnici nastupili su i mladi članovi Atletske škole kluba Maraton iz Velike Gorice.

Usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima i kiši koja je padala cijeli dan, mlađi kadeti, kadeti, mlađe juniorke i juniorke izašli su na blatnu i vodom natopljenu stazu kako bi se upustili u natjecanje.

Najbolji rezultat ostvarile su mlađe kandidatkinje koje su na stazi od 800 metara osvojile ekipno treće mjesto u konkurenciji 13 klubova i 63 natjecatelja. Ekipu je predvodila brončana Tena Petračić dok je Tena Martinec osvojila peto mjesto, a nastupile su i Iva Karlović Papak, Livia Debelić, Hana Tašaković i Tara Petračić.

Muška kadetska momčad u sastavu Marko Rovinšan, Luka Gagula i Filip Jurenc na utrci od 1000 metara osvojila je ukupno deveto mjesto.

U ženskoj kadetskoj postavi trčale su Anja Petračić, Ivna Debelić i Antonija Silaj koje su osvojile ukupno 14. mjesto dok je kapetanica momčadi, mlađa juniorka Nina Vuković zauzela odlično treće mjesto na utrci od 2 km.

-Kako sportski duh uz sebe veže i pozitivnu energiju ona je značajno participirala u stvaranju odličnih rezultata naših mladih članova- rekli su iz Maraton Kluba te su ujedno čestitali svim članovima na odličnim rezultatima prema kojima ih je vodio trener Frano Gavranović.

Foto: Maraton Klub Velika Gorica

Galerija slika

Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu Mladi pogon Maraton Kluba odličan na ekipnom Prvenstvu

Podijeli