Novosti Sport Događanja

Gradići na pogon Igora Hajduka do druge proljetne pobjede

26.03.2018. / Redakcija

Nogometaši Gradića pobjednički su ušli u nastavak prvenstva.

U dva domaća susreta uzeli su maksimalnih šest bodova učvrstivši dodatno svoju poziciju u vrhu ligaškog poretka. Nakon pobjede na proljetnom startu protiv Ponikva (2:1), Gradići su u jučer odigranom susretu s 3:0 svladali Slunj uz hat- trick nezaustavljivog Igora Hajduka.

-Apsolutno zaslužena pobjeda, sve je bilo riješeno već u prvom dijelu- kratko će o utakmici trener Gradića Zoran Tomčić čija se momčad ovom pobjedom primaknula vodećim Ponikvama na samo bod zaostatka.

-Sve u svemu ja sam zadovoljan ulaskom u sezonu. Čestitam dečkima na pristupu, trudu i angažmanu, a posebno se zahvaljujem novoizabranoj Upravi na čelu s predsjednikom Dubravkom Jelisavcem koja nas maksimalno prati. Mi ne gledamo tablicu, idemo utakmicu po utakmicu, jer u svakoj sljedećoj želimo ostvariti pobjedu- kaže Tomčić čija će momčad sjajan proljetni niz pokušati nastaviti i Maču kod Gaja.

Uz Gradiće, u jučerašnjem susretu uspješan je bio i drugi turopoljski predstavnik o ovome rangu, Polet koji je zgoditkom Roberta Zlodija s minimalnih 1:0 u derbiju začelja svladao Mladost. (TM)  

Podijeli