Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAT ĆE SE 12.4.

Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih stiže u Veliku Goricu

Turneja radosti Plazma Sportskih igara
12.04.2018.
u 10:17

U sportskom dijelu programa sudjelovat će djeca iz osnovnih škola s područja Velike Gorice koja će se natjecati u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara.

Veliko sportsko-edukativno događanje Turneja radosti Plazma Sportskih igara mladih održat će se 12.4. s početkom u 11 sati kod Pučkog otvorenog učilišta.

Program će započeti zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji će zapaliti predstavnici Grada Velike Gorice i Plazma Sportskih Igara mladih.

U sportskom dijelu programa sudjelovat će djeca iz osnovnih škola s područja Velike Gorice koja će se natjecati u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara. Pobjednici će se plasirati na državnu zavšnicu Plazma sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja.

Na svim događanjima biti će informativno – edukativni kutak za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje 'Zajedno više možemo – u akciji s policijom', a u kojem će se  provoditi aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova.

Osnovnoškolci će moći naučiti sve o ponašanju u prometu, isprobati simulatore, dobiti edukaciju iz krim policije i obići policijska vozila i motore.

Coca- Cola kutak biti će orijentiran na nogometnu tematiku i pun okrijepe za sve, a kako bismo svi bili savjesni i očuvali našu prirodu sve bočice sokova i vode ćemo prikupljati za recikliranje.

Nakon paljenja plamena u Velikoj Gorici, Turneja će nastaviti svoj put središnjim trgovima u gradovima u kojima će se održavati javne manifestacije u sklopu Turneje radosti Plazma Sportskih igara mladih tijekom travnja i svibnja u cijeloj Hrvatskoj.

Komentara 1

KR
kruti198
13:04 12.04.2018.

kakva to 'plazma,' sponzor vam je srpska tvrtka???FUJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije