Povežite se s nama

Sport

HOK Gorica je klub za primjer

Seniorke prve a tu je i oko 170 mladih igračica

Objavljeno

na

3. liga. Foto: HOK Gorica

 

Subota je 5. svibnja 2018. poprilično rano u jutro (8:30) u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici a djevojčice dobi U-13 i U-15 španaju odbojku na dva terena da se sve praši. Tražili smo informacije tko to igra turnir i dobili ih. Znate li od koga? Od legendarne odbojkašice Diane Breko Reščić koja je igrala za Azenu u najboljim i najljepšim danima ponosa i slave odbojke u Velikoj Gorici u vremenu dede Azenića, drage nam Snježane Ušić rođene Azenić koje nažalost odnedavno više nema, iskusnog trenera i vođe Brace Jankovića, suigračica Senne Ušić, Une Bogović, Sandre Bašić, Bernarde Buđa, Snježane Radović, Ines Rendulić, Vande Dobrić, Danijele Zdeličan, Marije Salopk, Marije Avlijaš te tada već super iskusne Snježane Ušić. Kasnije je Diana bila i reprezentativka Hrvatske. Evo priče o HOK Gorici u režiji Diane Breko Reščić.

 

Dogradonačelnik Ervin Kolarec uvijek je uz sportaše. Foto: HOK Gorica

 

“Turnir organizira HOK Gorica a u kategoriji male odbojke i paralelno mlađih kadetkinja. Sudjeluju OK DINAMO iz Zagreba, OK NOVO MESTO iz Slovenija i HOK GORICA iz Velike Gorice”– otkrila je na početku razgovora Diana Breko Reščić i zainteresirala dopisnika Cityportala za nešto više o klubu.

 

Seniorke HOK Gorice. Foto: HOK Gorica

“Hrvatski odbojkaški klub „Gorica“ je klub koji je donedavno djelovao i nastupao pod imenom Škola odbojke „Gorica“ koja je osnovana 2013. godine (osnivači Katarina Brnada Ćosić, Diana Breko Reščić i Zrinka Zuanović Petrović), a sazrijevanjem, rastom i razvojem jedini logični slijed bio registracija i učlanjenje u Hrvatski odbojkaški savez, kao i u Županijski odbojkaški savez, te se stoga i dogodila promjena imena. HOK „Gorica“, ondašnja Škola odbojke Gorica, nastala je iz ljubavi prema odbojci i svemu onome što se osnivačicama usadilo u samom početku njihovih odbojkaških karijera! Danas HOK „Gorica“ okuplja preko 170 djece i članova kluba, kao i njihove roditelje, prijatelje, sponzore i ljubitelje odbojke. Djelujemo na području Velike Gorice i njezine okolice a svoju podršku su nam dale: Osnovne Škole E.Kumičić, E.Kvaternik, J.Habdelića, Velika Mlaka, Šćitarjevo, Novo Čiće kao i sam Grad Velika Gorica koji nam je na korištenje ustupio termine u Gradskoj sportskoj dvorani, Zajednica sportskih udruga grada Velike Gorice – čiji smo punopravni član i Hrvatski olimpijski odbor koji podupire i pomaže razvoju sporta i mladih. HOK „Gorica“ ima 10 trenera, koji su obrazovani za rad sa djecom i prenošenje znanja iz odbojkaškog sporta. To su Zrinka Petrović, Ana Fišer, Ines Rendulić, Nikolina Humić, Diana Prevolnik, Diana Breko, Reščić, Katarina Čosić, Jurica Antić, Marija Radoš i Sandra Bašić. Redom među njima su tri reprezentativke Hrvatske sa zavidnom domaćom i inozemnom karijerom, dva trenera sa iskustvom vođenja nacionalnih liga u Hrvatskoj i 5 trenera/demonstratora specijaliziranih za rad sa najmladjim dobnim skupinama. U sezoni 2017/2018 naša djeca nastupaju u svim mlađedobnim kategorijama od supermini odbojke, preko mini i male odbojke (mini ekipa je prvak Županjie sa trenericom Katarinom Čosić), do mlađe kadetske, kadetske i juniorske kategorije te seniorske u 3. nacionalnopj ligi. Možemo se pohvaliti medijskom potporom jedne od naših najgledanijih sportskih emisija „Sport nedjeljom“ koja se emitira na većini lokalnih i nacionalnih tv postaja. „City Tv“, „City radio“, „City Portal“, Vg danas“, portal „O1“, portal „odbojka.hr“ također su stali uz nas! Naši mentori su Vladimir Braco Janković i Marija Anzulović o kojima ne treba previše trošiti riječi jer su poznati i priznati i van naših granica“-u jednom dahu je samo za Cityportal ispričala Diana Breko Reščić i ubrzo nastavila.

 

Treneri(ce) u HOK Gorici. Foto: HOK Gorica

 

“Ono što smo stavili ispred sebe kao glavni cilj ove sezone je nastup naše djece u svim mlađe dobnim kategorijama te razvoj svakog pojedinog djeteta u skladu sa njihovim godinama i mogućnostima te uvođenje naših najmlađih u sustav natjecanja. Od ove sezone, za razliku od proteklih, po prvi put HOK Gorica nastupa i natječe se u seniorskoj kategoriji sa djevojkama koje su svoj odbojkaški put započele u drugim velikogoričkim klubovima, i na kraju, zajedno sa svojim roditeljima povjerenje dale baš nama. Bez prevelikih očekivanja na samom početku sezone, sa ne puno iskustva u seniorskim natjecanjima, krenuli smo sa nastupom u 3. nacionalnoj odbojkaškoj ligi. Nakon 18.kola i pobjeda protiv Ogulina, Gline, OK Velike Gorice, Dugog Sela, Sunje, Peščenice, Plavog Zmaja iz Duge Rese, Feniksa te jednog poraza, Hrvatski odbojkaški klub Gorica osvojio je najviše bodova i ima priliku nastupati u većem rangu natjecanja – 2. nacionalnoj odbojkaškoj ligi.

 

Vladimira Bracu Jankovića (desno) se sluša. Foto: HOK Gorica

Svojim pristupom i ponašanjem, odnosno ostvarenim rezultatima, nedvojbeno smo dostojan predstavnik našeg Grada pa i Županiji a vjerujemo da se o HOK Gorici priča i spominje i na razini Hrvatske kao primjer dobrog i poštenog rada, kao što se nekada pričalo o pokojnom Dedi Azeniću i Azeni. Trenerica seniorki je Ines Rendulić nekadašnja igračica Azene, Mladosti, Kaštela i Vukovara te reprezentativka Hrvatske. Djevojke koje su zaslužne za ostvareni rezultat su: Ana Jelić, Nina Rendulić, Lara Ćopić, Mia Smolčić, Paula Varda, Tea Hrženjak, Tea Gilja, Antonia Milić, Antonia Radoš, Anamarija Bilać, Paula Skrbin, Lana Jurković, Dorotea Mihalinčić i Petra Kraljević a nove igračice Dora Ivanković, Dona Jelić i Tena Špoljarić”– otkrila je Diana i na kraju dodala.

 

 

 

Uzrast -13. Foto: HOK Gorica

“POZIVAMO DJEVOJČICE SVIH UZRASTA I DJEČAKE 2005.GODIŠTA I MLAĐE, DA SE PRIKLJUČE HRVATSKOM ODBOJKAŠKOM KLUBU GORICA I TRENIRAJU UZ STRUČNE OSOBE I TRENERE KOJI SU SVOJE IGRAČKE KARIJERE GRADILI U HRVATSKOJ I INOZEMSTVU. INFORMACIJE-predsjednica Katarina Brnada Ćosić 099/303 09 00, dopredsjednica Diana Reščić Breko 091/450 67 88, dopredsjednik Dario Kovačić 098/191 21 34. Facebook: Hrvatski odbojkaški klub Gorica, Instagram: hok_gorica”

 

 

 

 

 

 

 

Galerija fotografija

Sport

FOTO OK Velika Gorica 3 – pehar i medalje za 2. mjesto u 3. ligi

Objavljeno

na

Objavio/la

Velika Gorica, 06.05.2024.  OK Velika Gorica 3 – 2.mjesto u 3. ligi Regija Sjever. Foto: OKVG3

Odbojkašice OK Velika Gorica 3 su u netom završenoj sezoni 2023./2024. osvojile 2. mjesto u natjecanju 3. odbojkaške lige Regija Sjever Skupina Jug. One su u 14 utakmica zabilježile 11 pobjeda i zauzele uvjerljivo 2. mjesto iza OK Sunja, koja je osvojila 1. mjesto bez poraza.

Velika Gorica, 06.05.2024.  OK Velika Gorica 3 – 2.mjesto u 3. ligi Regija Sjever. Foto: OKVG3

Velika Gorica, 06.05.2024.  OK Velika Gorica 3 – 2.mjesto u 3. ligi Regija Sjever. Foto: OKVG3

Mlade goričke odbojkašice (mlađe kadetkinje i kadetkinje) i trenerica Marija Uzelac za osvojeno drugo mjesto nagrađene su peharom i medaljama, koje im je uručio Željko Jurčević, član Upravnog odbora Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Galerija fotografija

3.liga Regija Sjever skupina Jug 2023./2024.

Konačni redoslijed: 1. OK Sunja (14 14 0 42:3 28), 2. OK Velika Gorica 3 (14 11 3 34:15 22), 3. OK Kravarsko (14 7 7 25:23 14), 4. HOK Gorica 2 (14 7 7 26:27 14), 5. OK Petrinja 2 (14 5 9 21:29 10), 6. HOK Gorica 3 (14 5 9 21:30 10), 7. OK Glina 2 (14 5 9 16:32 10), 8. OK Velika Gorica 4 (14 2 12 11:37 4).

Nastavite čitati

Sport

Gradići preko Poleta u finale velikogoričkog Kupa

Poletovo uspješno nogometno proljeće prekinuli su sretno i spretno Gradići koji će protivnika u finalu saznati 29. svibnja nakon utakmice Lukavca i Kurilovca.

Objavljeno

na

Objavio/la

U prvoj polufinalnoj utakmici velikogoričkog Kupa nogometaši Poleta na svom Zvrniku, poraženi su od višerangiranog Gradića. Na početku dvoboja sve je idealno krenulo za domaću momčad. Već u 13. minuti iz slobodnjaka s nekih 25 metara fenomenalno je pogodio u gornji lijevi kut gradićkog gola Matušin. Gradići su poravnali iz kaznenog udarca, prethodno je u domaćem kaznenom prostoru srušen Raković, a iz bijele točke siguran realizator za 1:1 u 24. minuti bio je kapetan Budimir. Opušteno razdoblje domaće momčadi Gradićani su iskoristili ponovo za četiri minute, jednu asistenciju s lijeve strane Donahue iz blizine sprema u mrežu Poleta. Do kraja poluvremena Polet je bio blizu niveliranja rezultata preko Šestaka i Matkovića koji su bili neprecizni.

U drugom poluvremenu Gradići su uspješno održali vodstvo, nisu gotovo ni jednom opasnije ugrozili domaći gol. Na suprotnoj strani četiri ozbiljne prilike Poletovih igrača. U 51. minuti Matković pogađa stativu, u 62. minuti Ribarić je neprecizan iz blizine, u 75. Župetić također. Najveća prilika ipak nije iskorištena u drugoj minuti sudačke nadoknade kada Janječić samo s dva metra od gol linije nije poslao loptu u mrežu protivnika. Poletovo uspješno nogometno proljeće prekinuli su sretno i spretno Gradići koji će protivnika u finalu saznati 29. svibnja nakon utakmice Lukavca i Kurilovca.

KUP NS VELIKA GORICA, POLUFINALE

POLET (B) – GRADIĆI 1:2

BUŠEVEC. SRC Zvrnik. Gledatelja 90. Sudac: Mirenić. Pomoćnici: Katarina Ćulumović i Mužar (svi iz Velike Gorice).

STRIJELCI: 1:0 – Matušin (13), 1:1 – Budimir (24 – 11 m), 1:2 – Donahue (28).

POLET (B): Halilić, Stuparić, Matković, Ivkić, Ribarić (od 71. Janječić), Zagorec, Župetić, Matušin, Dejanović (od 58. Jušić), Šestak (od 46. Brajković), Galović (od 58. Šečić). TRENER: Josip Rožić.

GRADIĆI: Maričević, Vojnić, Donahue (od 78. Vori), Pralas, Raković, Meštrović, Budimir, Ahouloumi (od 61. D. Posavec), Badrić (od 69. Belčić), Ćaćić, Cindrić. TRENER: Zoran Tomčić.

Nastavite čitati

Sport

Nemirno kurilovečko proljeće: ‘Sigurno ostajemo u ligi! Ako nam dopuste…’

Nitko se u redovima NK Kurilovca nije previše uzbuđivao zbog poraza 5-2 u polufinalu županijskoga Kupa protiv Tigra iz Sv. Nedelje u utorak, jer trenutačno puno važnije brige dominiraju Udarnikom. Još je šest utakmica do kraja sezone…

Objavljeno

na

Objavio/la

Burno i turbulentno proljeće traje na Udarniku, kultnome mjestu velikogoričkog sporta, na koju god stranu pogledaš. Počelo je naknadno otklonjenim problemima u funkcioniranju i vođenju kluba, nastavljeno je lošim nizom seniorske momčadi na terenu, što je dovelo do odlaska trenera Stjepana Bašića i povratka Senada Harambašića, a eskaliralo je ovih dana, priopćenjem kojim Kurilovčani prozivaju odgovorne zbog “oružanih pljački” koje se događaju u režiji sudaca…

Sve u svemu, nogometno proljeće u životu kluba kakvo nikome ne biste poželjeli. A još nije ni izbliza gotovo. Pred Kurilovcem je, spletom svih navedenih okolnosti, borba za ostanak u 3. NL Centar. Ono što se u najvećem dijelu sezone smatralo neupitnim, očuvanje statusa u ovom rangu, odjedanput je došlo u pitanje.

Kurilovec je trenutačno na 13. mjestu, sa 36 bodova, dva više od četrnaestog Samobora i pet više od petnaeste Bistre, ali i na dovoljnoj udaljenosti od zadnje tri momčadi lige, Save, Tondacha i Zeline. Liga se smanjuje za dva kluba, no to je i jedino što se sigurno zna.

– Koliko klubova ispada? To nitko živ ne zna… Neće se vjerojatno ni znati sve do kraja – govori trener Harambašić, ljutit i razočaran kao i svi uključeni u život i rad kluba s Udarnika.

Priopćenje kojim su Kurilovčani izazvali buru i u krovnoj nogometnoj organizaciji bilo je žestoko i bez štednje, puno je toga u njemu rečeno, a označilo je trenutak kad su stvari otišle “u crveno”.

– Ne uzbuđuješ se previše zbog takvih stvari tijekom sezone, znaš da se događaju u niželigaškom svijetu i na to se teško može utjecati, ali postoji i mjera za sve. Kad se prijeđe granica, kad sve skupa ode predaleko, jednostavno moraš reagirati – govori Harambašić, vrteći film ogleda s vodećom Segestom, utakmice koju je “Kurilovec po svemu morao dobiti”.

A nije je dobio. Pa su na Udarniku dobili kolektivni “šiz”, svjesni da bi takav način istupanja mogao biti i dvosjekli mač. Nakon svega što se događalo, ni sami Kurilovčani ne mogu znati što očekivati u završnici sezone, sigurno je jedino da su izazvali reakciju, da su uzburkali duhove…

– Pred nama je još šest utakmica do kraja, od toga četiri protiv klubova koji su ispod nas na tablici, plus odgođena protiv Gaj Mača i lokalni derbi protiv Lukavca. U prijevodu, sve je na nama. Kad nam već nisu dali da ranije riješimo sve dvojbe, morat ćemo to učiniti u izravnim dvobojima s ovima koji nas love – jasan je plan trenera Harambašića, uz dodatak:

– Siguran sam da ćemo ostati u ligi, ne dozvoljavam da se tu uopće stavlja znak pitanja! Moramo reagirati, to ćemo i učiniti, uvjeren sam u to.

Svom optimizmu unatoč, slijedio je ovdje još jedan, prilično logičan dodatak…

– Osim, naravno, ako se budu ponavljale situacije kakve smo imali u posljednje dvije utakmice. Sve što govorim vrijedi samo ako sve bude normalno.

Sve je u našim rukama, idemo odraditi posao u posljednjih šest utakmica, poručuje trener Kurilovca… Foto: Vito Štuban

U cijelu ovu priču uklopio se i poraz 5-2 od Tigra iz Svete Nedelje u polufinalu županijskoga Kupa u utorak.

– Posljednja dva kola jako su nas ispraznila, u fizičkom, ali još više u emotivnom smislu. Zato sam u toj utakmici morao kombinirati momčad, raspoređivati snage, shvatiti sve skupa i kao dio pripreme za sve što nas čeka u prvenstvu. A čeka nas puno toga, jer do 1. lipnja igrat ćemo svaka tri dana, nemamo niti jednu slobodnu srijedu, jer tu se ugurao i gorički kup protiv Lukavca… – najavljuje zahtjevnu završnicu sezone Senad, s momentalnim okretom prema gostovanju kod Zeline u subotu.

– Zbog ozljeda nemamo na raspolaganju Blagoeva, Turkalja i Bolješića, Ćosić ima tri žuta kartona, a golman Tor neće moći nastupiti zbog obaveza na fakultetu. Ima nas jedva za posložiti se, ali nema alibija. Idemo po bodove u Zelinu – odlučan je trener Harambašić, koji već planira i sljedeću sezonu, u kojoj je cilj raditi neke iskorake.

No za početak će trebati odraditi posao u ovoj sezoni. Bude li ikako moguće…

Nastavite čitati

HOTNEWS

FOTO Start Proljetne odbojkaške lige – Rookie 2024

Objavljeno

na

Objavio/la

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Proljetna odbojkaška liga startala je prošlog vikenda na 4 destinacije. Ovogodišnju razvojnu ligu (kadetkinje, juniorke), njeno 3. izdanje, na 1. okupljanju  započelo je 12 ženskih odbojkaških klubova iz tri županije (Karlovačka, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka) i Grada Zagreba. Igrano je po skupinama u Dugoj Resi, Velikoj Gorici, Sunji i Lekeniku. Slijedeće 2. okupljanje je u Sisku.

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Skupina Velika Gorica (Dvorana OŠ Kumičića, nedjelja, 05.05.2024.): OK Velika Gorica 2 – OK Feniks (Sesvete) 3:0 (25:18, 25:15, 15:11), OK Feniks – OK Velika Gorica 1 0:3 (9:25, 18:25, 11:15), OK Velika Gorica 1 – OK Velika Gorica 2 2:1 (23:25, 25:20, 15:11).

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Skupina Duga Resa (Dvorana OŠ Vladimira Nazora, subota, 04.05.2024.): OK Plavi zmaj (Duga Resa) – OK Kelteks (Varaždin) 3:0, OK Kelteks – HAOK Dubrava (Zagreb) 0:3, HAOK Dubrava – OK Plavi zmaj 0:3.

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Skupina Sunja (Dvorana OŠ Sunja, nedjelja, 05.05.2024.): OK Sunja – OK Petrinja 2:1, OK Glina – OK Petrinja 0:3, OK Sunja – OK Glina 3:0.

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Skupina Lekenik (Dvorana OŠ Mladost Lekenik, nedjelja, 05.05.2024.): OK Kravarsko – OK Pešćenica 1:2, OK Pešćenica – OK Sisak (nije odigrano), OK Sisak – OK Kravarsko (nije odigrano).

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Velika Gorica, 05.05.2024.  Proljetna odbojkaška liga. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Redoslijed: 1. OK Plavi zmaj (2 2 0 6:0 4), 2. OK Sunja (2 2 0 5:1 4), 3. OK Velika Gorica 1 (2 2 0 5:1 4), 4. OK Velika Gorica 2 (2 1 1 4:2 2), 5. OK Petrinja (2 1 1 4:2 2), 6. OK Pešćenica (1 1 0 2:1 2), 7. HAOK Dubrava (2 1 1 3:3 2), 8. OK Sisak (0 0 0:0 0), 9. OK Kravarsko (1 0 1 1:2 0), 10. OK Glina (2 0 2 0:6 0), 11. OK Kelteks (2 0 2 0:6 0), 12. OK Feniks (2 0 2 0:6 0).

Galerija fotografija

Nastavite čitati

Sport

FOTO Proljetni derbi VG Boysa i Mlake završen bez pobjednika

Objavljeno

na

Objavio/la

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Utakmicama 19. i 20. kola nastavljeno je natjecanje veteranskih momčadi Lige veterana Nogometnog saveza Velika Gorica (NSVG) 2023./2024. Derbi proljeća između dvije prvoplasirane momčadi VG Boysa i Mlake imao je dva različita poluvremena, u prvom su prvoplasirani Boysi bila bolji, već u 3. minuti kapetan Tomislav Škrinjarić doveo je svoju momčad u vodstvo. Prije odlaska na odmor Boysi su propustili realizirati nekoliko zrelih šansi za povišenje prednosti.

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Mlaka je u drugom poluvremenu zaigrala puno angažiranije i zasluženo u 54. izjednačila dalekometnim projektilom s tridesetak metara igrača s brojem 18. Desetak minuta kasnije Boysi su opet u prednosti kada je Škrinjarićev ubačaj s desne strane samo minimalno prešao golcrtu za 2:1.

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

U dramatičnoj završnici u 79. minuti kazneni udarac za Mlaku, vratar brani udarac Josipu Piličiću s 11m, ali odbijenu loptu Zvonimir Ačkar iskosa s desne strane šalje u mrežu za konačni rezultat – 2:2!

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kobilić, 06.05.2024.  Liga veterana NSVG-a, 20.kolo: VG Boys-Mlaka 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Dvostruki program prošlog (produženog) vikenda najbolje je odigrala Mladost s dvije pobjede (Mlaka 4:2, Gradići 3:0) te je tako s tri pobjede u tri zadnja kola stigla na 3.mjesto u trenutačnom redoslijedu.

Galerija fotografja

Liga veteranskih momčadi NSVG-a 2023./2024., 19.-20. kolo

Rezultati 19. kola (03.05.2024.): Gradići – Polet (Buševec) 0:2, Mladost (Obrezina) – Mlaka (Velika Mlaka) 4:2, Dinamo (Novo Čiče) – VG Boys 0:3, Vatrogasac (Kobilić) – Lekenik 1:1, Klas (Mičevec) – Gorica 5:0, Hruševec (Donji Hruševec) – Lukavec 1:0, Buna (Mala Buna) slobodni.

Rezultati 20. kola (06.05.2024.): Lekenik – Dinamo 4:1, VG Boys – Mlaka 2:2, Mladost – Gradići 3:0, Polet – Buna 2:1, Lukavec – Gorica (20.05.), Klas – Vatrogasac (20.05.), Hruševec slobodni.

Redoslijed: 1. VG Boys 50 (19 16 2 1 65:19), 2. Mlaka 40 (18 13 1 4 47:26), 3. Mladost 33 (19 9 6 4 45:28), 4. Vatrogasac 30 (18 8 6 4 48:33), 5. Gorica 30 (18 9 3 6 31:26), 6. Klas 24 (17 7 3 7 54:37), 7. Polet 24 (18 6 6 6 32:32), 8. Buna 22 (18 6 4 8 33:43), 9. Lekenik 18 (18 4 6 8 28:35), 10. Gradići 17 (18 5 2 11 24:51), 11. Dinamo 14 (18 3 5 10 27:45), 12. Lukavec 14 (17 3 5 9 19:43), 13. Hruševec 9 (18 2 3 13 23:59).

Nastavite čitati

Reporter 436 - 11.04.2024.

Facebook

Izdvojeno