Nekad je nužno odabrati stranu

Ovu kujicu iz Velike Gorice par je uključio u fotkanje za svadbene pozivnice. Čini nam se da bi radije bila negdje drugdje

Natalija i Vedran snimili su romantične slike s 5-godišnjom Astrom. Nije sretna

FOTO: Screenshot

Voljeli bismo vam skrenuti pažnju na jedan photoshoot koji je, priznat ćete, jedna od slađih stvari koje ste vidjeli u posljednje vrijeme. I to ne zbog para iz Velike Gorice koji ga je napravio, već zbog njihova psa koji izgleda kao da bi radije bio gdje drugdje, nego na snimanju s njima.

Fotografije je na društvenim mrežama podijelila Natalija Babin, inače rođena Zadranka koja posljednje tri godine živi u Velikoj Gorici. Naime, 24-godišnjakinja i njezin zaručnik Vedran fotkali su se za pozivnice za njihovo vjenčanje, a odlučili su aktivno uključiti i Astru, Natalijinu pet i pol godina staru ženku labradora retrivera. No, Astra, sudeći po slikama, nije previše dirnuta time što su je uključili.

Astra djeluje kao da nije veliki obožavatelj fotografiranja Mario Kociper

‘Malo nas je brinulo kako će surađivati’

Babin nam priča kako je na samom početku, kad su počeli s pripremama za vjenčanje, odlučila da će njezina Astra, sudjelovati u svemu. “Skrolajući Pinterestom sam naišla na nekoliko ideja kako to izvesti pa sam to prezentirala zaručniku i fotografu. Zapravo je bilo neupitno njeno sudjelovanje jer je ona veliki dio naših života, jedino nas je brinulo koliko će htjeti surađivati”, priča. Fotografiranje je održano u parku kod muzeja Turopolja u Velikoj Gorici, a Astra se dosta opušteno prepustila čitavom događaju, iako se prema fotkama ne bi baš reklo da se odlično zabavila.

Ni ovdje baš nije preekstatična Mario Kociper

“Bila je malo zbunjena cijelo vrijeme, nije znala što se događa. Ipak, uspjeli smo nekoliko fotki od nje. Nije lako od labradora tražiti da bude miran i pozira jer je ona jako aktivna i sve je zanima, al sam jako ponosna na nju jer je prihvatila činjenicu da mora nositi tablu oko vrata i cijelu minutu biti mirna da se napravi nekoliko fotki”, priča Natalija.

Na kraju se ipak malo opustila i počela uživati

Kaže i da je fotograf bio pun strpljenja, a kako bi cijela stvar stvarno završila uspješno, opremili su se hranom. “Morali smo se u jednom trenutku poslužiti keksićima jer nije htjela biti okrenuta prema fotografu, nego se cijelo vrijeme okretala prema nama”. Ipak, kad je došao trenutak da snime fotke kroz igru, tad se napokon opustila i počela uživati.

Postalo je lakše kad nije morala pozirati Mario Kociper

Natalija kaže da Astru ima od svoje 19. godine i da kod nje najviše voli što toliko obožava ljude. “U ovu vezu došla je u paketu sa mnom. Imam je od svoje 19 godine, a ona i Vedran su si kliknuli na prvu. Općenito, jako voli ljude i jako je fokusirana na njih. Ukratko, ona je jako poseban pas kojeg je teško ne voljeti i ne postoji osoba koja ju je upoznala, a da je ostala ravnodušna”, zaključuje nježno.

Astra, Vedran i Natalija Mario Kociper