Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Zlato i srebro mladih rukometaša na turniru u Gradskoj dvorani

12.06.2018. / Damir Žbulj

Velikim dvodnevnim turnirom za mlađe dobne kategorije pod nazivom 'Velika Gorica 2018' završena je rukometna sezona u našem gradu.

Oduševili su momci iz HRK Gorica u kategoriji mlađih kadeta (2002. godište i mlađi), koji su podignuli pobjednički trofej i osvojili zlatnu medalju, svladavši u finalu
vršnjake iz MRK Zaprešić.

Za najboljeg igrača proglašen je Goričanin Josip Cundeković, dok je najbolji vratar Ivan Jozepović, također iz Gorice. Najbolji strijelac u ovoj kategoriji bio je
Ivan Brtan iz Zaprešića.

Broncu je osvojila ekipa Mladost 09, četvrti su Pavleki, peta je Petrinja, dok je šesto mjesto zauzeo RK Dramalj.

U kategoriji 2004. i mlađi rukometaši Gorice igrali su finale u kojem su poraženi od Dubrave.

Titulu najboljeg vratara ponio je Dominik Varda iz Gorice, najbolji strijelac je Karlo Crnolatec iz Jamnice, dok je najbolji igrač Maksimilijan Molc iz Dubrave.

Zaprešić je zauzeo treće mjesto, Petrinja je četvrta, Jamnica peta, a Pavleki su na kraju šesti.

U najmlađoj konkurenciji na turniru VG 2018 (rođeni 2006. i mlađi) Goričani nisu imali toliko uspjeha. Završili su na šestoj poziciji, iza Zaprešića, Dinama, Petrinje, Jamnice i pobjednika iz RK Dubrave.

Nakon još jednog odlično organiziranog natjecanja iz HRK Gorica zahvalili su se svim sudionicima, igračima, trenerima, sucima, volonterima i gledateljima te su najavili novo izdanje ovog turnira i naredne godine.

(Foto: HRK Gorica)

Podijeli