Novosti Sport Događanja

Tri zlatne medalje za Lauru Sarić!

13.06.2018. / Petar Brnada

Učenica OŠ Eugena Kumičića, Laura Sarić, proteklog je vikenda u Splitu nastupila na Prvenstvu Hrvatske u sinkroniziranom plivanju za kadetkinje te ondje ostvarila trostruki zlatni rezultat.

Naime, Laura je u konkurenciji 85 plivačica iz sedam hrvatskih klubova osvojila 1. mjesto u disciplini solo, 1. mjesto u disciplini duet te 1. mjesto u disciplini kombinacija.

Kako kažu iz škole, Laura je u disciplini solo koja je bila prepuna prelijepih i zanimljivih nastupa izborila nadmoćnu zlatnu medalju, a u disciplini duet je zajedno s kadetkinjom Katarinom Baković dokazala da dvije plivačice mogu plivati poput jedne, pokazavši da je potpuna sinkronizacija pokreta u vodi apsolutno izvediva. U disciplini kombinacija zajedno sa preostalih 11 kadetkinja, dokazana je nadmoć i izvrsnost u koreografiji i izvedbi čime su osvojile zlatno odličje.

-Kada sam se približavala postolju na kojem me čekala zlatna medalja, obuzela me velika sreća, ali i nervoza. Prijelomni trenutak koji mi se urezao u srce je bio kad sam vidjela tatu da prvi put plače od sreće. U tom trenutku postala sam svjesna da se moj trud tijekom cijele godine napokon isplatio– rekla je Laura.

Laura je inače članica Zagrebačkog sinkro kluba, a nastupila je pod vodstvom trenerice Ivne Ištuk.

-Velike čestitke našoj Lauri koja nam je svima ovim nastupom ispunila srca srećom i ponosom- kazali su iz OŠ Eugena Kumičića.

Izvor: OŠ Eugena Kumičića

Podijeli