Novosti Sport Događanja

Club 100 pobjednik Malonogometne lige Panadić sport

22.06.2018. / Sportska redakcija

Protekle subote odigrana je završnica malonogometne lige koja se održavala u Panadić sportu, a koja je okupila osam momčadi. Igralo se jednostrukim bod sustavom, nakon čega su četiri najbolje momčadi odigrale po još jednu utakmicu međusobno. Susreti završnice bili su neizvjesni i zanimljivi, jer su odlučivali o konačnom plasmanu.

Momčad Nogometnih ikona ušla je u susret s Vision barom s bodom prednosti, međutim mladi i poletni dečki Vision bar do vrha su im napunili mrežu i u konačnici osvojili treće mjesto. Zadnja utakmica, koja je ujedno i odlučivala o prvaku bila je ona između Cluba 100 i Gorenc transporta u koju su igrači Cluba 100 ušli s tri boda prednosti. Kao i kroz cijelu ligu, gdje nisu ispustili prvo mjesto, i u posljednjem susretu uspjeli su slaviti s 2:1 i tako povisit bodovnu prednost i potvrditi prvo mjesto do kojeg ih je predvodio Igor Gusak s 11 zgoditaka, što mu je donijelo i nagradu za najboljeg strijelca lige.

Pobjedničku momčad činili su; Krpačić, Gusak, Ivkić, Kontić, Jerbić, Marić, Pažin, Bulat, Marković, Jerbić i Mihanović.

KONAČNI POREDAK
1. Club 100 23, 2. Gorenc transporti 17, 3. Vision bar 15, 4. Nogometne ikone 13, 5. Taxi Bračić 14, 6. Pevi usluge i Zlatarna Popek 13, 7. Prenoćište Ikar Miriam logistika 10, 8. Alpas team CB Barbara 9

Podijeli