Novosti Sport Događanja

Igor Mostarlić napustio Lomnicu

09.07.2018. / Sportska redakcija

Jedna od ikona turopoljskog nogometa, Igor Mostarlić zaključio je kako nam je rekao svoj rad u Lomnici. Povukao se još tijekom prvenstva, nakon pobjede nad HNK Goricom. Ukupno je Mostarlić s pokojim prekidom u Lomnici proveo četiri godine u kojima je vodio brigu o gotovo svim klupskim selekcijama.

-Sa svim selekcijama od prstića do seniora osvajao sam naslove, a najponosniji sam na to što sam osam juniora uveo u seniorski sastav, di su postali standardnim igračima. Kad su u pitanju mlađe kategorije sudjelovali smo na brojnim turnirima. Ovim putem još jednom se zahvaljujem svima u klubu od djece do roditelja, te napose igračima seniorske momčadi što su me pratili- kazao nam je Mostarlić koji vjeruje kako će se uskoro realizirati i neka od ponuda koje pristižu na njegovu adresu.

-Klubu i Upravi želim sve najbolje, ali mislim da je došlo vrijeme da svatko krene svojim putem. Ponuda imam, no želim dobro razmisliti i onda krenuti u nove izazove kojima se veselim, kao i daljnjem svome usavršavanju. Priznat ću vam, kako mi je u Lomnici bilo najljepše, ali istovremeno i najteže- za kraj će Mostarlić.

Podijeli