Novosti Sport Događanja

Ivan Klasnić poručio vatrenima: Donesite taj pokal!

12.07.2018. / Ivana Ćurić

 Vatrenom navijanju i proslavi prekrasne pobjede Hrvatske nad Engleskom u Velikoj Gorici jučer se pridružio i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić koji je slavlje vatrenih vidno emotivno proživljavao.

Klasnića koji je u svojoj karijeri odigrao 41 utakmicu u hrvatskom dresu i za reprezentaciju zabio 12 golova, sreli smo u Dobrom danu ispred kojeg se odvijala prava navijačka ludnica. U vrevi navijačkih pjesama, slavlja i skakanja uspjeli smo ga upitati za komentar na povijesnu utakmicu protiv Engleske.

-Ne mogu ništa reći... svaka čast igračima na odigranih 120 minuta. Pokazali su da smo bili jači drugo poluvrijeme i da smo zaslužili pobjedu- rekao nam je Klasnić. Tijekom jučerašnjeg dana na svom Twitteru odgovorio je navijačima kako je spreman ošišati se na nulericu osvoje li vatreni prvo mjesto, a jučerašnjom pobjedom Ivan je na korak do nove frizure. Hrvatsku u finalu očekuje Francuska, a mnogi će reći kako je vrijeme da se osvetimo za poraz iz 1998.

Iako se jučer fan zona preselila na Zagrebačku ulicu gdje se slavilo kao da je bila utakmica za prvo mjesto, Klasnić nije htio previše prognozirati što će biti u posljednjem nogometnom srazu Svjetskog prvenstva u Rusiji, no nadu nije mogao sakriti.

-Kad smo već tu, Bože moj, preostaje nam dovesti pokal kod nas-poručio je Klasnić i poželio sreću vatrenima u srcu Rusije.

Galerija slika

Ivan Klasnić poručio vatrenima: Donesite taj pokal! Ivan Klasnić poručio vatrenima: Donesite taj pokal! Ivan Klasnić poručio vatrenima: Donesite taj pokal! Ivan Klasnić poručio vatrenima: Donesite taj pokal!

Podijeli